Εθελοντισμός – Διάσωση, Σκύλος Έρευνας και Διάσωσης Εθελοντισμός – Διάσωση, Σκύλος Έρευνας και Διάσωσης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η σχολή εκπαίδευσή σκύλων X-TREME DOGS WORKING TEAM και το εκτροφείο HEPHAESTUS CASTLE KENNELS σε συνεργασία με τον Δήμο Σαλαμίνας, διοργανώνει ημερίδα με... Εθελοντισμός – Διάσωση, Σκύλος Έρευνας και Διάσωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η σχολή εκπαίδευσή σκύλων X-TREME DOGS WORKING TEAM και το εκτροφείο HEPHAESTUS CASTLE KENNELS σε συνεργασία με τον Δήμο Σαλαμίνας, διοργανώνει ημερίδα με τον συντονισμό της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.), με θέμα:

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ – ΔΙΑΣΩΣΗ, ΣΚΥΛΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ”.

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει θεωρητικά αλλά και πρακτικά σενάρια διάσωσης και επίδειξης της Ο.ΔΙ.Κ. και της Ε.Ο.Δ., των τμημάτων σκύλων έρευνας.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στις 17/10, ημέρα Κυριακή με ώρα έναρξης 11:00.

Το θεωρητικό κομμάτι θα γίνει στο Δημαρχείο ενώ θα συνεχιστεί με πρακτικό επίπεδο έρευνας αγνοουμένων ατόμων με την χρήση σκύλων και GPS.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη των εθελοντικών ομάδων που μαζί με τους τετράποδους φίλους μας, που είναι πιστοποιημένοι και δοκιμασμένοι σε πραγματικά περιστατικά και με τον κατάλληλο εξοπλισμό, μπορούν να είναι η λύση στο περιβάλλον των κλιματικών αλλαγών και των παγκοσμίων καταστροφών.

Ευχαριστούμε θερμά την σχολή “X-TREME DOGS WORKING TEAM” και το εκτροφείο “HEPHAESTUS CASTLE KENNELS’ τόσο για την διοργάνωση όσο και για την φιλοξενία των σκύλων.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΕΖΟΥΔΗΣ: Πρόεδρος της Ο.ΔΙ.Κ.
  2. ΠΑΝΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Πιστοποιημένος εκπαιδευτής σκύλων SAR και Υπεύθυνος τμήματος σκύλων SAR της Ο.ΔΙ.Κ.
  3. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ: εκπαιδευτής σκύλων, πιστοποιημένος εκπαιδευτής σκύλων SAR.
  4. ΣΑΛΙΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ: Στρατιωτικός Κ9 σκύλων, μέλος τμήματος SAR της Ο.ΔΙ.Κ.
  5. ΤΡΙΑΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Υπεύθυνος σκύλων SAR της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ (ΕΟΔ) του τμήματος σκύλων έρευνας Πελοποννήσου.
error: Content is protected !!