Η ποσότητα της βροχής σε μία ημέρα ήταν το 1/4 της βροχής που πέφτει όλο το έτος στο νησί!!! Η ποσότητα της βροχής σε μία ημέρα ήταν το 1/4 της βροχής που πέφτει όλο το έτος στο νησί!!!
Η Σαλαμίνα ήταν από τις περιοχές με την εντονότερη βροχόπτωση χτες στην χώρα. Η ποσότητα της βροχής σε μία ημέρα ήταν το 1/4 της... Η ποσότητα της βροχής σε μία ημέρα ήταν το 1/4 της βροχής που πέφτει όλο το έτος στο νησί!!!

Η Σαλαμίνα ήταν από τις περιοχές με την εντονότερη βροχόπτωση χτες στην χώρα. Η ποσότητα της βροχής σε μία ημέρα ήταν το 1/4 της βροχής που πέφτει όλο το έτος στο νησί (57,4mm χτες – 222,6mm ετησίως)!!!

Όμως, τα καταφέραμε και το νησί μας δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

■ το αντιπλημμυρικό έργο στο κέντρο του νησιού λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη για την λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα του νησιού και την αντιπεριφερειάρχη κα. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη για την συνεργασία.

■ Είχαμε μεριμνήσει να καθαρίσουμε εγκαίρως τα φρεάτια.

■ Καθ’όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας συνεργεία του Δήμου μας καθάριζαν τα φερτά υλικά που έφταναν στα φρεάτια λόγω της βροχόπτωσης και εκτελούσαν αυτοψίες σε όλο το νησί.

■ Η συνεργασία μας με το Τμήμα Τροχαίας και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο για μια ακόμη φορά άψογη και η βοήθεια τους πολύτιμη.

Δεν εφησυχάζουμε. Ζούμε και θα ζούμε ακραία καιρικά φαινόμενα.

Πρέπει όλοι να το καταλάβουμε.

error: Content is protected !!