Καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας με κεντρικό μήνυμα: «Η καταπολέμηση της διαφθοράς μας αφορά όλους» Καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας με κεντρικό μήνυμα: «Η καταπολέμηση της διαφθοράς μας αφορά όλους»
Με κεντρικό μήνυμα «Η καταπολέμηση της διαφθοράς μας αφορά όλους» η Εθνική Αρχή Διαφάνειας ξεκίνησε καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών, η οποία “τρέχει”... Καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας με κεντρικό μήνυμα: «Η καταπολέμηση της διαφθοράς μας αφορά όλους»

Με κεντρικό μήνυμα «Η καταπολέμηση της διαφθοράς μας αφορά όλους» η Εθνική Αρχή Διαφάνειας ξεκίνησε καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών, η οποία “τρέχει” τις τελευταίες ημέρες στα δημόσια μέσα μεταφοράς της Αθήνας (μετρό, λεωφορεία και ΗΣΑΠ).

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Αρχής «με σκοπό την ευαισθητοποίηση του επιβατικού κοινού σχετικά με την ανάγκη να δημιουργηθεί μία κοινωνική πανστρατιά ενάντια στη διαφθορά». Η καμπάνια περιλαμβάνει την προβολή video στις πλατφόρμες του μετρό, καθώς και στο εσωτερικό των λεωφορείων και των τρόλεϋ.

«Η Ε.Α.Δ. με τη συγκεκριμένη επικοινωνιακή της δράση έχει ως στόχο την ανάδειξη των αρνητικών επιπτώσεων της διαφθοράς για το σύνολο της κοινωνίας, δεδομένου ότι διαβρώνει την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς, επιβραδύνει την οικονομική ανάπτυξη της χώρας και διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες. Η καταπολέμηση της διαφθοράς μας αφορά όλους και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση στη χώρα μας», αναφέρεται.Η καμπάνια εντάσσεται σε σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης που έχει προγραμματίσει η Αρχή και θα κορυφωθούν στις αρχές Δεκεμβρίου με τη διοργάνωση του 1ου Φόρουμ Ακεραιότητας 8-10 Δεκεμβρίου και μία σειρά καινοτόμων δράσεων επικοινωνίας με επίκεντρο την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς.

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας στην ανακοίνωση της διευκρινίζει ότι «η καμπάνια σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε αποκλειστικά από τα στελέχη της Ε.Α.Δ. με μηδενικό κόστος για τον Έλληνα φορολογούμενο» και τη βοήθεια της δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Χριστίνας Βίδου, η οποία “έντυσε” με τη φωνή της το video.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!