Με ψευδή Documenta η λάσπη στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη Με ψευδή Documenta η λάσπη στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη
17/10/2021    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με ψευδή Documenta η λάσπη στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη Με αφορμή ψευδές δημοσίευμα του Documento το οποίο αναπαράγεται από μερίδα συγκεκριμένων... Με ψευδή Documenta η λάσπη στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

17/10/2021

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ψευδή Documenta η λάσπη στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Με αφορμή ψευδές δημοσίευμα του Documento το οποίο αναπαράγεται από μερίδα συγκεκριμένων ΜΜΕ επισημαίνονται τα παρακάτω: 

 Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, όπως και το σύνολο  του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ήταν σε πλήρη επιφυλακή τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων, ενώ δόθηκε άμεσα η εντολή για αναστολή λειτουργίας των σχολείων καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Περισσότερα από 80 ειδικά οχήματα και μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής, με το σύνολο του προσωπικού των αρμόδιων υπηρεσιών έδωσαν τη μάχη με τα πλημμυρικά φαινόμενα για δύο ημέρες, ενώ οι υπηρεσίες της Περιφέρειας έμειναν ανοιχτές την Παρασκευή για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής, όταν πλέον είχε δοθεί «λήξη συναγερμού» από την ΕΜΥ και τις αρμόδιες αρχές, ο Περιφερειάρχης Αττικής μετέβη στην Κω για να παραστεί το βράδυ της ίδιας ημέρας και το πρωί του Σαββάτου, ως Πρόεδρος του ΙΣΑ και του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών, στη διημερίδα Ιπποκρατικής Ιατρικής και στην τελετή απόδοσης του Όρκου του Ιπποκράτη από τους πρωτεύσαντες των Ιατρικών Σχολών.

Η εκδήλωση τελείται εδώ και οκτώ χρόνια με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής και σε συνεργασία με το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα και το Παγκόσμιο Ιπποκράτειο Ινστιτούτο Ιατρών, με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων ιατρών και επιστημόνων από όλο τον κόσμο. Ίσως είναι δύσκολο να κατανοήσουν τον σκοπό της πρωτοβουλίας αυτής όσοι αρκούνται μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων για μικροπολιτικές σκοπιμότητες: γιατί ο σκοπός μας είναι να αναδειχθεί η προσφορά των Ελλήνων γιατρών – και μάλιστα στον τόπο που γεννήθηκε ο πατέρας της ιατρικής επιστήμης – και παράλληλα να τιμήσουμε τους αριστούχους αποφοίτους, τα παιδιά μας που μας κάνουν περήφανους, δίνοντάς τους το κίνητρο να μείνουν στην πατρίδα τους ή να επιστρέψουν σε αυτήν μετά τη λαμπρή πορεία τους στο εξωτερικό.

Ας μην μας κουνούν λοιπόν το δάχτυλο αυτοί που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διασταυρώσουν την πληροφορία πριν τη δημοσιεύσουν. Αυτοί που υπερασπίστηκαν με πάθος όσους χαρακτήρισαν τον θάνατο 102 συμπολιτών μας ως μια απλή «στραβή» σε μια δύσκολη βάρδια.

Εμείς απαντάμε με έργο, πάντα δίπλα στους πολίτες, προστατεύοντας τις ζωές και τις περιουσίες τους. Και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να προσφέρουμε στους νέους ανθρώπους τις ευκαιρίες που τους αξίζουν, να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια της Αττικής και της χώρας, για να χαράξουμε τον δρόμο της ευημερίας και της ανάπτυξης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

error: Content is protected !!