Κοινό Δελτίο τύπου του ΑΚΟΙΠΟΠ και του Λιμενικού Ταμείου.  “Θέλουμε ειλικρινά να σας δηλώσουμε ότι ο λόγος της ματαίωσης των αγώνων δεν θα ξανά παρουσιαστεί” Κοινό Δελτίο τύπου του ΑΚΟΙΠΟΠ και του Λιμενικού Ταμείου.  “Θέλουμε ειλικρινά να σας δηλώσουμε ότι ο λόγος της ματαίωσης των αγώνων δεν θα ξανά παρουσιαστεί”
Ως νέα Δημοτική Αρχή εκλεχτήκαμε για πρώτη φορά το 2019, βάζοντας πολύ ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων μας την εξωστρέφεια και την προβολή του... Κοινό Δελτίο τύπου του ΑΚΟΙΠΟΠ και του Λιμενικού Ταμείου.  “Θέλουμε ειλικρινά να σας δηλώσουμε ότι ο λόγος της ματαίωσης των αγώνων δεν θα ξανά παρουσιαστεί”

Ως νέα Δημοτική Αρχή εκλεχτήκαμε για πρώτη φορά το 2019, βάζοντας πολύ ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων μας την εξωστρέφεια και την προβολή του Νησιού μας.

Το όπλο μας σε αυτόν τον αγώνα είναι η Ναυμαχία της Σαλαμίνας και η συμπλήρωση 2500 χρόνων απ αυτή. Με αυτό το σκεπτικό, εδώ και 2 χρόνια περίπου, πλαισιώνουμε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις με αθλητικούς αγώνες διαφόρων αθλημάτων, με έμφαση κυρίως τα θαλάσσια αθλήματα, καθως η Σαλαμίνα είναι Νησί.

Όπως διαπιστώσατε ερχόμενοι στο Νησί μας, η επιλογή του σημείου είναι η ιδανική για τους αγώνες κανοε καγιάκ. Προστατευμένο περιβάλλον για την ελεύθερη κίνηση των αθλητών, μικρών και μεγάλων, μεγάλο parking , πολύ εύκολη πρόσβαση καθώς είναι στο κέντρο του νησιού και τέλος ένας άριστος στίβος προστατευμένος από κάθε καιρική συνθήκη.

Δυστυχώς για εμάς ως συνδιοργανωτές, με τους ανθρώπους του ναυταθλητικου ομίλου ΓΝΟΣ, καθως και για όλους εσάς που μας κάνατε την τιμή να επισκευτείτε τον τόπο μας από πολύ μακρινές πόλεις, οι αγώνες ακυρωθήκαν για τον λογο που όλοι γνωρίζουμε.

Ως Δημοτική Αρχή αμέσως την επόμενη μέρα, με εντολή του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, συγκλήθηκε Συμβούλιο με όλους τους μηχανικούς του Δήμου μας, ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα και στο σύνολο του το πρόβλημα αυτό.

Στις 17/10/2021 διοργανώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ, με την συμμετοχή άνω των 200 αθλητών, που κατά γενική ομολογία Οργανωτικά το νησί μας πήρε ΑΡΙΣΤΑ.

Δεσμευόμαστε ως Δήμος Σαλαμίνας απέναντι σας, ως ελάχιστη κίνηση καλής φιλοξενίας, αυτοί οι αγώνες να διοργανωθούν του χρόνου 2022, στο ίδιο σημείο, με τις ιδανικές συνθήκες και αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα μετακίνησης , σίτισης και διαμονής.

Θέλουμε ειλικρινά να σας δηλώσουμε ότι ο λόγος της ματαίωσης των αγώνων δεν θα ξανά παρουσιαστεί, καθώς τώρα που έγινε γνωστό σε εμάς, θα δοθεί η λύση άμεσα και δραστικά.

Είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να διαφημίζουμε το Νησί μας και όχι να το δυσφημούμε.

Σαλαμίνα 18 Οκτωβρίου 2021

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
Άθλησης Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΡΓ. ΑΛΑΙΣΚΑΣ

error: Content is protected !!