Δήλωση της υποψηφιας Προεδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας, Ελευθερίας Βενετσάνου Δήλωση της υποψηφιας Προεδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας, Ελευθερίας Βενετσάνου
Η πολιτική είναι προσπάθεια ομαδική. Γιατί μας ενώνουν όχι μόνο κοινές αξίες και ιδέες, αλλά και κοινοί στόχοι. Μας ενώνουν κοινές αγωνίες και κοινές... Δήλωση της υποψηφιας Προεδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας, Ελευθερίας Βενετσάνου

Η πολιτική είναι προσπάθεια ομαδική. Γιατί μας ενώνουν όχι μόνο κοινές αξίες και ιδέες, αλλά και κοινοί στόχοι. Μας ενώνουν κοινές αγωνίες και κοινές επιδιώξεις για το συλλογικό μας αύριο. Γι’ αυτό το αύριο που θέλουμε ν’ αλλάξουμε, συμμετέχοντας ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζοντας με όλες μας τις δυνάμεις το έργο της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, για το καλό της πατρίδας μας.

Αυτή την Κυριακή, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να βγει η παράταξη πιο ισχυρή, μέσα από την συμμετοχή μας στις εκλογές, ανοίγοντας δρόμο, για να αλλάξουμε το αύριο με νέα πρόσωπα στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Σαλαμίνος και νέες ιδέες που στηρίζονται όμως στις σταθερές μας ιδεολογικές αρχές.

Φτάνοντας σχεδόν στην τελική ευθεία αυτών των εκλογών, δεν σας καλώ μόνο να συμμετάσχετε στη σημαντική αυτή δημοκρατική διαδικασία και να στηρίξετε την προσπάθεια της ανανέωσης της Τοπικής Οργάνωσης, αλλά αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση, να ευχαριστήσω όλη την ομάδα των συνοδοιπόρων μου, σ’ αυτή την κοινή πορεία:

1. ΒΙΛΛΙΏΤΗ ΑΘΗΝΆ του Γεωργίου
2. ΒΙΛΛΙΏΤΗ ΤΑΤΙΑΝΗ (Τάνια) του Αθανασίου
3. ΔΟΥΜΕΝΗ ΕΙΡΉΝΗ (Ρένα) του Κωνσταντίνου
4. ΛΑΖΆΡΟΥ ΕΙΡΉΝΗ-ΙΩΑΝΝΑ (Γιάννα) του Νικολάου
5. ΛΕΝΗ ΙΩΆΝΝΗ του Νικολάου
6. ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΔΈΣΠΟΙΝΑ του Δαμιανού
7. ΠΑΛΑΜΆΡΗ ΙΆΚΩΒΟ του Ιωάννη
8. ΠΕΡΑΜΑΤΖΗ ΕΙΡΉΝΗ( Έρη) του Αλέκου

Στις 24 Οκτωβρίου 2021 κάνουμε μαζί μία καινούργια αρχή για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ, μια καινούργια αρχή για το νησί μας.

error: Content is protected !!