Καλύκας: Πανέτοιμοι για την πρεμιέρα! Καλύκας: Πανέτοιμοι για την πρεμιέρα!
Το κλίμα ενθουσιασμού και προσμονής που υπάρχει στο στρατόπεδο του Αίαντα Σαλαμίνας ενόψει της πρεμιέρας στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και της συνάντησης... Καλύκας: Πανέτοιμοι για την πρεμιέρα!

Το κλίμα ενθουσιασμού και προσμονής που υπάρχει στο στρατόπεδο του Αίαντα Σαλαμίνας ενόψει της πρεμιέρας στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και της συνάντησης με τον ΑΟ Πυλίου Κω περιέγραψε ο Δημήτρης Καλύκας, υπό την καθοδήγηση του οποίου εξελίσσεται η προετοιμασία.

ο προπονητής Δημήτρης Καλύκας

Ο έμπειρος προπονητής σημείωσε στο Soccerlive πως η ομάδα του είναι πανέτοιμη για το παιχνίδι, ενώ προσκάλεσε τον φίλαθλο κόσμο να αποτελέσει τον 12ο παίκτη σε αυτή την πρώτη μάχη. «Επιτέλους, ξεκινάει το πρωτάθλημα! Είμαστε πανέτοιμοι για την πρεμιέρα, στην οποία θα αγωνιστούμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που την είχαμε αντιμετωπίσει και πέρσι. Βέβαια, από πέρσι έχει ενισχυθεί αρκετά και θα είναι σαφώς καλύτερη. Έχουμε ψάξει, έχουμε μάθει πολλά πράγματα για αυτήν, έχουμε δείξει κάποια πράγματα στην προπόνηση και είμαστε έτοιμοι» σημείωσε ο 47χρονος προπονητής και συμπλήρωσε: «Περιμένουμε με προσμονή την έναρξη του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για να ξεκινήσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα το πρωτάθλημα». Τέλος, έστειλε το μήνυμά του: «Υπάρχει ενθουσιασμός στο νησί! Περιμένουμε τον κόσμο μας να αποτελέσει τον 12ος παίκτη μας και να σπρώξει την ιστορική ομάδα του Αίαντα στη νίκη».

soccerlive.gr

error: Content is protected !!