Ο Δήμος Σαλαμίνας συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Αττικής, τον Αθλητικό Σύλλογο Σαλαμίνας “ΠΡΩΤΕΑΣ” καθώς και την Alter Bike Tours τον κορυφαίο αγώνα mountain bike που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα από 21-24 Οκτωβρίου στην Σαλαμίνα Ο Δήμος Σαλαμίνας συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Αττικής, τον Αθλητικό Σύλλογο Σαλαμίνας “ΠΡΩΤΕΑΣ” καθώς και την Alter Bike Tours τον κορυφαίο αγώνα mountain bike που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα από 21-24 Οκτωβρίου στην Σαλαμίνα
Σαλαμίνα, 25.10.2021   Ένας συναρπαστικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας Mountain Bike επιπέδου HC διεξήχθη από τις 21 ως τις 24 Οκτωβρίου στην Σαλαμίνα στο δάσος των... Ο Δήμος Σαλαμίνας συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Αττικής, τον Αθλητικό Σύλλογο Σαλαμίνας “ΠΡΩΤΕΑΣ” καθώς και την Alter Bike Tours τον κορυφαίο αγώνα mountain bike που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα από 21-24 Οκτωβρίου στην Σαλαμίνα

Σαλαμίνα, 25.10.2021

  Ένας συναρπαστικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας Mountain Bike επιπέδου HC διεξήχθη από τις 21 ως τις 24 Οκτωβρίου στην Σαλαμίνα στο δάσος των Κανακίων.

Ο Δήμος Σαλαμίνας συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Αττικής, τον Αθλητικό Σύλλογο Σαλαμίνας “ΠΡΩΤΕΑΣ” καθώς και την Alter Bike Tours έναν τον κορυφαίο αγώνα mountain bike που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Οι συμμετέχοντες και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τα αναμενόμενα. Συγκεκριμένα, το παρόν έδωσαν περισσότεροι από 70 αθλητές από 19 χώρες μεταξύ των οποίων από  Κολομβία, Ισραήλ, Νορβηγία, Γερμανία, Ελβετία σημειώνοντας ενδεικτικά μόνον κάποιες από αυτές.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν ενώ οι ευχαριστίες και τα χειροκροτήματα ήταν διάχυτα.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας χαρακτηριστικά ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τους αγώνες ορεινής ποδηλασίας MTB RACE κατηγορίας ΗC όπου για πρώτη φορά τέτοιου επιπέδου αγώνας διοργανώνεται στην Ελλάδα. Αφορά στην ανώτερη κατηγορία διεθνούς αγώνα, που ολοκληρώνει μια σειρά αγώνων στο νησί μας, εδώ στην Σαλαμίνα. Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλλαν σε κάθε προσπάθεια πραγματοποίησης τους και ιδιαίτερα την Περιφέρεια Αττικής,τον ΑΚΟΙΠΟΠ τον Αθλητικό Σύλλογο Πρωτέα Σαλαμίνας και την  alter bike tours. Επενδύουμε στον αθλητικό τουρισμό, καθώς είναι μια αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού και η Σαλαμίνα  μπορεί να έχει κυρίαρχη θέση στον τομέα αυτόν».

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!