Δημοσκόπηση της Interview για τους υποψηφίους στο ΚΙΝΑΛ Δημοσκόπηση της Interview για τους υποψηφίους στο ΚΙΝΑΛ
Ηλεκτρονική πανελλαδική δημοσκόπηση της Interview που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της politic.gr αναφορικά με τις εξελίξεις στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, κατατάσσει τον Νίκος Ανδρουλάκη πρώτο,... Δημοσκόπηση της Interview για τους υποψηφίους στο ΚΙΝΑΛ

Ηλεκτρονική πανελλαδική δημοσκόπηση της Interview που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της politic.gr αναφορικά με τις εξελίξεις στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, κατατάσσει τον Νίκος Ανδρουλάκη πρώτο, στη δεύτερη θέση τον Γιώργο Παπανδρέου και τρίτο τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει 32,4%, ο Γιώργος Παπανδρέου 29,2%, ο Ανδρέας Λοβέρδος 17,4%, o Παύλος Γερουλάνος 12,7%, ο Χάρης Καστανίδης 5,3% και 1,2%.

Στο σύνολο των ψηφοφόρων, την πρώτη θέση των προτιμήσεων έχει ο Λοβέρδος (28%), ενώ ακολουθούν οι Ανδρουλάκης (24,6%) και Παπανδρέου (24,3%).

Στην ερώτηση «ποιος κατά την άποψή σας μπορεί να φέρει στο ΚΙΝΑΛ ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ», ο Γ. Παπανδρέου (41,5%) προηγείται με μεγάλη διαφορά από τον Ν. Ανδρουλάκη (27,4%) και τον Α. Λοβέρδο (11,8%).

Στην ερώτηση «ποιος μπορεί να πάει το ΚΙΝΑΛ σε ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό που πήρε στις εθνικές εκλογές του 2019», και πάλι οι ψηφοφόροι του ΚΙΝ.ΑΛ προκρίνουν την υποψηφιότητα του Ν. Ανδρουλάκη (33,3%) σε αντίθεση με τους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων που έχουν ως πρώτ επιλογή τον Γ. Παπανδρέου (28,7%).

Αυτόνομη πορεία για το ΚΙΝΑΛ ζητούν οι ψηφοφόροι

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ επιθυμούν την αυτόνομη πλεύση του κόμματος. Συγκεκριμένα, το 62,2% απαντά ότι δεν επιθυμεί καμιά συνεργασία με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ. Το 29,7 % είναι θετικά διακείμενο με μια συνεργασία με την ΝΔ και το 28,9% τάσσεται υπέρ της συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ.

iefimerida.gr

error: Content is protected !!