Δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για την 28η Οκτωβρίου Δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για την 28η Οκτωβρίου
28/10/2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για την 28η Οκτωβρίου «Η 28η Οκτωβρίου θα μας θυμίζει πάντα το λαμπρό παρελθόν, αλλά... Δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για την 28η Οκτωβρίου

28/10/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για την 28η Οκτωβρίου

«Η 28η Οκτωβρίου θα μας θυμίζει πάντα το λαμπρό παρελθόν, αλλά κυρίως θα μας φωτίζει την πορεία μας στο μέλλον»

Σήμερα τιμάμε τη μνήμη των ηρώων μας, που με όπλο τους την πίστη στην ελευθερία καθήλωσαν τις φασιστικές στρατιές, σε μια εποχή που ο εχθρός φάνταζε αήττητος, ακόμα και για τις μεγάλες δυνάμεις της εποχής. 

Παραμερίζοντας τις διαφορές, σε μια εποχή βαθιάς πόλωσης και διχασμού, οι Έλληνες ενωμένοι βροντοφώναξαν ΟΧΙ σε αυτούς που επιβουλεύθηκαν την ελευθερία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας. Με τον ηρωικό τους αγώνα και τις λαμπρές νίκες τους αναπτέρωσαν τις ελπίδες των λαών της Ευρώπης, ανοίγοντας τον δρόμο, για μια ακόμα φορά στην ένδοξη ιστορία μας,  στον αγώνα για τις αρχές της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού. 

Σήμερα, το παράδειγμα τους στέκει ολοζώντανο μπροστά στα μάτια μας, υποδεικνύοντας το υψηλό μας καθήκον: να σταθούμε ενωμένοι μπροστά σε κάθε κίνδυνο που απειλεί την ακεραιότητα της χώρας μας και να μη διστάσουμε να προβούμε σε κάθε απαραίτητη θυσία για να ζήσουμε ελεύθεροι και αξιοπρεπείς, όπως αρμόζει σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα. 

Η 28η Οκτωβρίου θα μας θυμίζει πάντα το λαμπρό παρελθόν, αλλά κυρίως θα μας φωτίζει την πορεία μας στο μέλλον. 

Ζήτω η αθάνατη Ελλάδα μας!

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

error: Content is protected !!