Ανακοίνωση Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π Ανακοίνωση Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π
Ύστερα από δύο ολόκληρα 24ωρα ο… μόνιμος κατήγορος της Δημοτικής αρχής δεν βρήκε το σθένος να αναιρέσει τις ανυπόστατες καταγγελίες για τους κωπηλατικούς αγώνες... Ανακοίνωση Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π

Ύστερα από δύο ολόκληρα 24ωρα ο… μόνιμος κατήγορος της Δημοτικής αρχής δεν βρήκε το σθένος να αναιρέσει τις ανυπόστατες καταγγελίες για τους κωπηλατικούς αγώνες .

Η ανοχή που έχουμε επιδείξει απέναντι σε έναν καθημερινό, εμμονικό πόλεμο λάσπης έχει εξαντληθεί.

Απαιτούμε ύστερα απ’ τον Ναυταθλητικό Όμιλο ΝΑΟΣ και εμείς ως συνδιοργανωτές αυτών των αγώνων την αποκατάσταση της αλήθειας.

Η γάγγραινα της μιζέριας που τόσα χρόνια διακατέχει το νησί μας και που αιτία έχει όχι την καλοπροαίρετη κριτική, θα καταπολεμηθεί στην ρίζα της με κάθε νόμιμο τρόπο.

Ως εδώ και μη παρέκει για αυτούς, που για… δικούς τους λόγους….. επιχειρούν να βλάψουν την εικόνα του Δήμου μας και των φορέων εκείνων, που προσφέρουν με ανιδιοτέλεια τις υπηρεσίες τους στην νεολαία του νησιού μας και προσπαθούν για την προβολή του Νησιού μας εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Θεωρούμε ότι στο πλαίσιο αυτό και για την εν λόγω ανυπόστατη ‘καταγγελία’ θα συμβάλλει και η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων καθώς ήταν παρούσα στους αγώνες και έχει ιδία γνωση.

Θανάσης Αργ. Αλαίσκας
Δημοτικός Σύμβουλος

> https://www.facebook.com/100044996095489/posts/379633446879855/?sfnsn=mo

error: Content is protected !!