Δυο χρόνια συνεχούς προσπάθειας Δυο χρόνια συνεχούς προσπάθειας
Δυο χρόνια συνεχούς προσπάθειας απέναντι σε δύσκολες συνθήκες υγειονομικές, περιβαλλοντικές και οικονομικες. Δυο χρόνια καθημερινής δουλειάς για να βάλουμε σε τροχιά έργα με μεγάλες... Δυο χρόνια συνεχούς προσπάθειας

Δυο χρόνια συνεχούς προσπάθειας απέναντι σε δύσκολες συνθήκες υγειονομικές, περιβαλλοντικές και οικονομικες.

Δυο χρόνια καθημερινής δουλειάς για να βάλουμε σε τροχιά έργα με μεγάλες καθυστερήσεις, νέα έργα, δράσεις με σκοπό την αναπτυξη της Αττικής.

Δυο χρόνια για να γίνει η Αττική Πρώτη Περιφέρεια σε θέματα κοινωνικής στήριξης, καταπολέμησης του COVID, απορρόφησης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, εξοπλισμό των Νοσοκομείων και στήριξης της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις και σε δράσεις ανακύκλωσης και ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

Στα χρόνια αυτά συνεργαστήκαμε με την κεντρική διοίκηση στους δήμους αλλά και με πολλούς φορείς με κύριο γνώμωνα την εξυπηρέτηση του πολίτη την ασφάλεια του και την δημιουργία υποδομών κρίσιμων για ένα καλύτερο μέλλον.

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας στηρίζουν στην προσπάθεια μας, συνεχίζουμε με σκοπό μα ολοκληρώσουμε το έργο μας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής με την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη παίρνει δύναμη από τους πολίτες και την αναγνώριση του έργου μας και αυτό μας κάνει πιο δυνατούς για τα επόμενο χρονικό διάστημα.

error: Content is protected !!