Πρόσκληση στην εκδήλωση για τον Απολογισμό Δημοτικής Αρχής 2019-2021 του Δήμου Σαλαμίνας / Ενημέρωση για εκπροσώπους ΜΜΕ Πρόσκληση στην εκδήλωση για τον Απολογισμό Δημοτικής Αρχής 2019-2021 του Δήμου Σαλαμίνας / Ενημέρωση για εκπροσώπους ΜΜΕ
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, προσκαλεί τους εκπροσώπους τύπου, δημοσιογράφους και τηλεοπτικά μέσα καθώς και φωτογράφους αυτό το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 και ώρα... Πρόσκληση στην εκδήλωση για τον Απολογισμό Δημοτικής Αρχής 2019-2021 του Δήμου Σαλαμίνας / Ενημέρωση για εκπροσώπους ΜΜΕ

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, προσκαλεί τους εκπροσώπους τύπου, δημοσιογράφους και τηλεοπτικά μέσα καθώς και φωτογράφους αυτό το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Μπόγρη του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαλαμίνας στην εκδήλωση για τον Απολογισμό Δημοτικής Αρχής 2019-2021 του Δήμου Σαλαμίνας.

Στον απολογισμό θα παρουσιαστούν το έργο και οι δράσεις της Δημοτικής Αρχής τα δύο πρώτα έτη της θητείας της.

Για την αποφυγή διασποράς του covid-19 η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού.

Η είσοδος θα επιτρέπεται εφόσον έχει ολοκληρωθεί προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών ο εμβολιασμός για κορονοϊό COVID-19 και με την επίδειξη βεβαίωσης/πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί σε live streaming ζωντανή σύνδεση  στο Κανάλι του ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ στο YouTube στην διεύθυνση:

https://www.youtube.com/c/salaminamunicipality

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!