Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά σήμερα Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά σήμερα
Σαλαμίνα, 4.11.2021 Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά σήμερα, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον... Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά σήμερα

Σαλαμίνα, 4.11.2021

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά σήμερα, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κο. Υφυπουργό για τα ζητήματα της προστασίας του περιβάλλοντος στην Σαλαμίνα καθώς και για τις προοπτικές ανάπτυξης των περιοχών φυσικού κάλους του νησιού.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος αναγνώρισε τις προσπάθειες της δημοτικής μας αρχής και η συζήτηση επεκτάθηκε ώστε να προωθηθούν τα θέματα του νησιού ενώ ο ίδιος θα είναι σε συνεχή συνεργασία με τον Δήμο.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!