Τα Χριστούγεννα έρχονται στα Ελληνικά Ταχυδρομεία Τα Χριστούγεννα έρχονται στα Ελληνικά Ταχυδρομεία
Τα Χριστούγεννα έρχονται στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, δίνοντας, από σήμερα Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, το σύνθημα της εκκίνησης της φετινής εορταστικής περιόδου.    Για 30ή χρονιά τα... Τα Χριστούγεννα έρχονται στα Ελληνικά Ταχυδρομεία

Τα Χριστούγεννα έρχονται στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, δίνοντας, από σήμερα Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, το σύνθημα της εκκίνησης της φετινής εορταστικής περιόδου.

   Για 30ή χρονιά τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια παίρνουν τη θέση τους έξω από τα κεντρικά ταχυδρομεία της χώρας και όλο το δίκτυο των ΕΛΤΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί -και να απαντήσει- στα χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη.

   Από αύριο, λοιπόν, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να μπουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://hohoho.elta.gr/ και να δουν κατατοπιστικά βίντεο με οδηγίες για το πώς θα γράψουν το δικό τους γράμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να λάβουν την απάντηση-έκπληξη των ΕΛΤΑ, που φέτος υπογράφει ο αγαπημένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων Φίλιππος Μανδηλαράς.

   Στο site θα βρουν, ακόμη, έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλουν το γράμμα και άλλες εκπλήξεις. Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς, το site περιλαμβάνει ιδέες και οδηγίες προκειμένου να αξιοποιήσουν τη δράση των ΕΛΤΑ μέσα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

   Επίσης, αύριο κυκλοφορεί η Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021» για να ταχυδρομήσει έγκαιρα τις ευχές όλων μας στα αγαπημένα πρόσωπα.

   Οι φιγούρες των μικρών παιδιών που ψέλνουν τα κάλαντα στις γειτονιές θα μας ταξιδέψει σε νοσταλγικές εποχές. Η χριστουγεννιάτικη σειρά περιλαμβάνει, επίσης, Φακέλους Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας, Αριθμημένα Λευκώματα και Φυλλαράκια και Τευχίδια Αυτοκόλλητων γραμματοσήμων. Η σχεδίαση των γραμματοσήμων και των προϊόντων έγινε από την Ανθούλα Λύγκα.

   Τα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα είναι διαθέσιμαστα στα ταχυδρομικά καταστήματα και στο e-shop των ΕΛΤΑ https://bit.ly/3bzQY80.

   Β.Κ. – ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!