Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας στο 13μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Περιφερειών και Δήμων για την Κλιματική Αλλαγή στην Ελλάδα ‘Climattica’ Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας στο 13μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Περιφερειών και Δήμων για την Κλιματική Αλλαγή στην Ελλάδα ‘Climattica’
Σαλαμίνα, 5.11.2021   O Δήμος μας συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος στο πρώτο Δίκτυο Περιφερειών και Δήμων για την Κλιματική Αλλαγή στην Ελλάδα ‘Climattica’ . Στις... Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας στο 13μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Περιφερειών και Δήμων για την Κλιματική Αλλαγή στην Ελλάδα ‘Climattica’

Σαλαμίνα, 5.11.2021

  O Δήμος μας συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος στο πρώτο Δίκτυο Περιφερειών και Δήμων για την Κλιματική Αλλαγή στην Ελλάδα ‘Climattica’ .

Στις 4 Νοεμβρίου έλαβε χώρα η 1η συνέλευσή του Δικτύου, που όρισε το 13μελές ιδρυτικό Διοικητικό Συμβούλιο του Climattica.

Έχω την τιμή να συμμετέχω ως Δήμαρχος Σαλαμίνας στο 13μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου, Πρόεδρος του οποίου είναι ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης.

Το Δίκτυο στοχεύει να αφυπνίσει σχετικά με τους κινδύνους που ενέχει η κλιματική αλλαγή, αλλά και με ευκαιρίες στους τομείς της κυκλικής οικονομίας και της διαχείρισης θαλάσσιων και λοιπών αποβλήτων. Επίσης να προωθήσει τη φιλοσοφία του θετικού οικολογικού αποτυπώματος.

 Στο Δίκτυο «CLIMATTICA» συμμετέχουν συνολικά 4 Περιφέρειες και 22 Δήμοι της χώρας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!