Ο Δήμος Σαλαμίνας καινοτομεί με την κάρτα Χριστουγέννων του Δημάρχου φτιαγμένη φέτος από τους μαθητές του νησιού Ο Δήμος Σαλαμίνας καινοτομεί με την κάρτα Χριστουγέννων του Δημάρχου φτιαγμένη φέτος από τους μαθητές του νησιού
Σαλαμίνα, 5.11.2021 Ο Δήμος Σαλαμίνας καινοτομεί! Κάνει τα παιδιά ενεργούς μικρούς πολίτες με έμπνευση για τον τόπο και τις εορτές των Χριστουγέννων, την εορτή... Ο Δήμος Σαλαμίνας καινοτομεί με την κάρτα Χριστουγέννων του Δημάρχου φτιαγμένη φέτος από τους μαθητές του νησιού

Σαλαμίνα, 5.11.2021

Ο Δήμος Σαλαμίνας καινοτομεί!

Κάνει τα παιδιά ενεργούς μικρούς πολίτες με έμπνευση για τον τόπο και τις εορτές των Χριστουγέννων, την εορτή των μικρών και μεγάλων, την ομορφότερη εποχή του χρόνου.

Για τον λόγο αυτόν φέτος η ευχετήρια κάρτα του Δημάρχου θα επιμεληθεί από τα χέρια τους. Οι μικροί καλλιτέχνες θα προέρχονται από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και το θέμα ‘Χριστούγεννα στην Σαλαμίνα’. Παιδικό χαμόγελο και χρώμα αποτελεί για εμάς την πιο ζέστη έκπληξη, την πιο χαρούμενη νότα Χριστουγέννων.

Η επιβράβευση των τριών καλύτερων ζωγραφιών θα είναι αναμνηστικό δώρο εκ μέρους μας που θα τους το παραδώσει ο Δήμαρχος. Επίσης αναμνηστικό συμμετοχής θα δοθεί σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν.

Τα παιδιά είναι η έμπνευση μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!