Πανελλαδική κοινή διαδικτυακή συνάντηση υποστηρικτών του Γ. Παπανδρέου, την Κυριακή το μεσημέρι Πανελλαδική κοινή διαδικτυακή συνάντηση υποστηρικτών του Γ. Παπανδρέου, την Κυριακή το μεσημέρι
Yποστηρικτές και φίλοι της υποψηφιότητας του Γιώργου Α. Παπανδρέου για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής, πρόκειται να πραγματοποιήσουν, την Κυριακή το μεσημέρι, την πρώτη... Πανελλαδική κοινή διαδικτυακή συνάντηση υποστηρικτών του Γ. Παπανδρέου, την Κυριακή το μεσημέρι

Yποστηρικτές και φίλοι της υποψηφιότητας του Γιώργου Α. Παπανδρέου για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής, πρόκειται να πραγματοποιήσουν, την Κυριακή το μεσημέρι, την πρώτη τους συνάντηση, ταυτόχρονα σε κάθε νομό της χώρας.

   Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, η συνάντηση έχει χαρακτηριστικά αυτό-οργάνωσης, «του πιο διακριτού τρόπου δημοκρατικής συνάντησης και διαλόγου που η προοδευτική παράταξη καθιέρωσε με στόχο τον πολίτη και τις δικές του προτεραιότητες στο επίκεντρο».

   Εξηγούν ότι η έναρξη της πολιτικής και οργανωτικής προσπάθειας στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου γίνεται σε ίδια ημερομηνία και ώρα, για να δοθεί ένα μεγάλο μήνυμα, πέρα από της αυτό-οργάνωσης, το μήνυμα της συλλογικότητας.

    Εξηγούν ότι πρόκειται για μία προσπάθεια κοινή, που αφορά όλους εκείνους που θέλουν να ενώσουν τους προοδευτικούς πολίτες, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική θέση του καθενός, ανεξάρτητα από την κοινωνική τάξη, το φύλο, το χρώμα, την ηλικία.

   «Οι ιδέες δεν έχουν όρια, σύνορα, περιορισμούς. Αυτές είναι που συνδέουν τους πολίτες, αυτές είναι που μας φέρνουν κοντά. Αυτή είναι και η ουσία της πολιτικής», τονίζουν .

   «Ας είναι το ξεκίνημα αυτό το ραντεβού μας με την ιστορία. Σε μία πολιτική μάχη που δεν περισσεύει κανείς», υπογραμμίζουν και καλούν όλους να συμμετάσχουν, να συνεργαστούν, να συναποφασίσουν, να δημιουργήσουν ομάδες δουλειάς, να δουλέψουν ισότιμα και δημιουργικά, με στόχο την προάσπιση και την κυριαρχία των ιδεών μας, των ιδεών της Σοσιαλδημοκρατίας.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!