Δήλωση του Λάμπρου Καπαραλιώτη Δήλωση του Λάμπρου Καπαραλιώτη
Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο, κύριο Γιώργο Παναγόπουλο, ο οποίος με εμπιστεύθηκε για ακόμα μια φορά ορίζοντάς με στην καίρια θέση ευθύνης του Αντιδημάρχου Διοικητικών-Οικονομικών... Δήλωση του Λάμπρου Καπαραλιώτη

Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο, κύριο Γιώργο Παναγόπουλο, ο οποίος με εμπιστεύθηκε για ακόμα μια φορά ορίζοντάς με στην καίρια θέση ευθύνης του Αντιδημάρχου Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών & ΚΕΠ του δήμου μας.

Θα συνεχίσω τον απαιτητικό αγώνα της δημοτικής μας αρχής έχοντας ως γνώμονα τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών μας. Όσον αφορά τα δυο πρώτα χρόνια της θητείας μου ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο που με τίμησε προτείνοντάς με το 2019 για το αξίωμα αυτό.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τόσο της πλειοψηφίας όσο και της μειοψηφίας για την άψογη συνεργασία που είχαμε, αλλά και τις δημοτικές υπαλλήλους του Προεδρείου οι οποίες απετέλεσαν βασικό μου στήριγμα.

Τέλος, συγχαίρω το νέο Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου και συνάδελφό μου, κύριο Μάκη Γαλέο, για την εκλογή του και εύχομαι καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

error: Content is protected !!