Δήλωση του νέου Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας κ. Συμεών Γαλέου Δήλωση του νέου Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας κ. Συμεών Γαλέου
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπό μου, εκλέγοντάς με πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου... Δήλωση του νέου Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας κ. Συμεών Γαλέου

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπό μου, εκλέγοντάς με πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Σαλαμίνας.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στο Δήμαρχο Γιώργος Θ. Παναγόπουλος για την άκρως τιμητική πρόταση που μου έκανε γι’ αυτή την σημαντική θέση. Στόχος μου είναι να ανταποκριθώ τόσο στις προσδοκίες σας όσο και στις προκλήσεις της νέας αυτής θέσης με τον ίδιο ζήλο, συνέπεια και αποτελεσματικότητα που επέδειξα και κατά την θητεία μου ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Παιδείας και ως Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας.

Είμαι αισιόδοξος ότι το παρόν Δημοτικό Συμβούλιο έχει την ικανότητα, τη θέληση και τη διάθεση να συμμετάσχει ειλικρινά και γόνιμα στη λήψη αποφάσεων με γνώμονα την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας. Κανείς δεν υπολείπεται.

Κάθε μέλος του παρόντος Συμβουλίου είναι εξίσου σημαντικό συμβάλλοντας με τη γνώμη του/της στη λήψη αποφάσεων που στοχεύουν στην εξέλιξη του Δήμου μας.

Ευχαριστώ και πάλι όλους όσους με στήριξαν κατά την προηγούμενη θητεία μου καθώς και τους υπαλλήλους όλων των υπηρεσιών του Δήμου για την άριστη συνεργασία μας.

Να ευχηθώ στον απερχόμενο πρόεδρο και αντιδήμαρχο Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Λάμπρος Καπαραλιώτης καλή επιτυχία με δύναμη και υπομονή στα νέα του καθήκοντα.

Από τη θέση του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, εύχομαι να έχουμε μια εξίσου καλή και δημιουργική πορεία.

Με εκτίμηση,
Συμεών Γαλέος

error: Content is protected !!