Ελένη Μπίλλια, Αντιδήμαρχος Παιδείας Ελένη Μπίλλια, Αντιδήμαρχος Παιδείας
“Ευχαριστώ ολόθερμα τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιώργο Παναγόπουλο για την απόφασή του να με ορίσει Αντιδήμαρχο Παιδείας, μεταβιβάζοντάς μου τις αρμοδιότητες και τον πολιτικό... Ελένη Μπίλλια, Αντιδήμαρχος Παιδείας

Ευχαριστώ ολόθερμα τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιώργο Παναγόπουλο για την απόφασή του να με ορίσει Αντιδήμαρχο Παιδείας, μεταβιβάζοντάς μου τις αρμοδιότητες και τον πολιτικό σχεδιασμό θεμάτων Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου μας.

Πέρα από το πολυσχιδές και τόσο σημαντικό έργο που προβλέπει αυτή η θέση ευθύνης, για μένα ο τομέας της παιδείας αποτελεί ένα γνώριμο και οικείο πεδίο δράσης ως εκπαιδευτικός στο δημόσιο σχολείο, που απαιτεί εργατικότητα, όραμα και ταυτόχρονα ευαισθησία.

Πιστεύω ότι σε αγαστή συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου μας και τους Δημοτικούς Συμβούλους και από τη νέα μου θέση ευθύνης θα δικαιώσω τον Δήμαρχο για την απόφασή του, φέρνοντας εις πέρας τους στόχους του, και θα προσφέρω το καλύτερο δυνατό, για να δώσουμε νέα πνοή στα θέματα Παιδείας του νησιού μας.

Όλα ξεκινούν και καταλήγουν στην παιδεία μας.

Τέλος, συγχαίρω τον Αντιδήμαρχο κ. Παντελής Διολέτης για τη μέχρι τώρα δράση του στον τομέα της Παιδείας αλλά και τη νέα Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Βιβλιοθήκη-Μουσείου Λαϊκής Τέχνης και Ιστορίας και Ναυτικού Μουσείου, την κ. Λίτσα Διγενάκη στην οποία εύχομαι καλή δύναμη στη νέα της θέση!”

Ελένη Μπίλλια

error: Content is protected !!