ΑΣΕΠ: Αυτές είναι οι τρεις προκηρύξεις που διορίζουν στο Δημόσιο ΑΣΕΠ: Αυτές είναι οι τρεις προκηρύξεις που διορίζουν στο Δημόσιο
Ποιες είναι οι προκηρύξεις για 475 νέες θέσεις εργασίας δημοσίων υπαλλήλων Tο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) έχει σε εξέλιξη τρεις νέες προκηρύξεις που αφορούν την πρόσληψη 475 νέων δημόσιων... ΑΣΕΠ: Αυτές είναι οι τρεις προκηρύξεις που διορίζουν στο Δημόσιο

Ποιες είναι οι προκηρύξεις για 475 νέες θέσεις εργασίας δημοσίων υπαλλήλων

Tο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) έχει σε εξέλιξη τρεις νέες προκηρύξεις που αφορούν την πρόσληψη 475 νέων δημόσιων υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, ήδη «τρέχει» η προκήρυξη 6Ε/2021 του ΑΣΕΠ, η οποία θα δέχεται αιτήσεις μέχρι και τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021. Η προκήρυξη αυτή αφορά 11 προσλήψεις στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου, στην Ελληνική Στατιστική Αρχή, στον Συνήγορο του Πολίτη, στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στο υπουργείο Εσωτερικών.

Παράλληλα όμως το ΑΣΕΠ έχει αποστείλει και ακόμα δύο προκηρύξεις στο Εθνικό Τυπογραφείο οι οποίες πρόκειται να δημοσιευθούν τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για τις προκηρύξεις 9Κ/2021 και 10Κ/2021 οι οποίες θα «ανοίξουν» 464 νέες θέσεις εργασίας στον Δημόσιο Τομέα.

Συγκεκριμένα, η νέα μεγάλη προκήρυξη 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Τέλος, το ΑΣΕΠ έστειλε για δημοσίευση και την 10Κ/2021 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, μέσω της οποίας θα προσληφθούν 48 άτομα, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ Α.Ε. ).

Συνοπτικά οι προκηρύξεις που «τρέχουν»:

Προκήρυξη    

  • ΑΣΕΠ 6Ε/2021 (11 θέσεις σε πέντε φορείς του Δημοσίου – 4/11/2021 έως 22/11/2021)
  • ΑΣΕΠ 9Κ/2021 (416 θέσεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτης – Προς δημοσίευση στο Ε.Τ.)
  • ΑΣΕΠ 10Κ/2021 (48 θέσεις στην ΕΥΑΘ –  Προς δημοσίευση στο Ε.Τ.)

Μόνιμες προσλήψεις και στη ΔΕΗ

Ταυτόχρονα, εκδόθηκε και η πολυαναμενόμενη προκήρυξη 1/2021 της ΔΕΗ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 169 θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι νέες μόνιμες προσλήψεις, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΔΕΗ, εντάσσονται στο πλαίσιο του ευρύτερου μετασχηματισμού που υλοποιεί και προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις του νέου ιδιαίτερα ανταγωνιστικού, οικονομικού και ρυθμιστικού περιβάλλοντος, ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη ΔEH θα ξεκινήσει στις 10 Νοεμβρίου και θα λήξει την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021.

imerisia.gr

error: Content is protected !!