Ανακοίνωση Σωτήρη Νάννου για την ανάλειψη της Πολιτικής Προστασίας Ανακοίνωση Σωτήρη Νάννου για την ανάλειψη της Πολιτικής Προστασίας
Θέλω με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Γεώργιο Παναγόπουλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αναβαθμίζοντας με σε Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Πολιτών και... Ανακοίνωση Σωτήρη Νάννου για την ανάλειψη της Πολιτικής Προστασίας

Θέλω με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Γεώργιο Παναγόπουλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αναβαθμίζοντας με σε Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Πολιτών και Πολιτικής προστασίας.

Δύο πολύ σημαντικές αρμοδιότητες καθώς όσον αφορά την καθημερινότητα όλοι γνωρίζουμε τα εκατοντάδες χρόνια προβλήματα που καλουμαστε καθημερινά να επιλύσουμε με υποστελεχωμένο προσωπικό και με τεράστιες ελλείψεις σε μηχανήματα.

Σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Νίκολαο Κόγια στο τέλος αυτής της θητείας σίγουρα θα έχουμε κάνει εμφανή τα βήματα προόδου και σε αυτό τον τομέα.

Όσον αφορά την Πολιτική Προστασία όλοι βλέπουμε καθημερινά πως η κλιματική αλλαγή δημιουργεί ακραία καιρικά φαινόμενα που καλουμαστε να επιλύσουμε. Εδώ θέλω να πω πως θα έχω σύμμαχο τον προκάτοχό μου Μάκη Γαλέο που απέδειξε σε όλους πως με σωστή διαχείριση ο Δήμος τα πήγε περίφημα πέρυσι με τα χιόνια και το καλοκαίρι με τις φωτιές.

Στόχος μου η περαιτέρω ενδυνάμωση του μητρώου εθελοντών και η συνεχής διεκδίκηση κονδυλίων. Σε αυτό τον αγώνα, προστασίας του Νησιού μας δεν περισσεύει κανείς.

error: Content is protected !!