Μετά από πρόσκληση του Δήμου Ξάνθης, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος συμμετείχε στην 4η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών Μετά από πρόσκληση του Δήμου Ξάνθης, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος συμμετείχε στην 4η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών
Σαλαμίνα, 13.11.2021  Μετά από πρόσκληση του Δήμου Ξάνθης ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος συμμετείχε στην 4η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος στην... Μετά από πρόσκληση του Δήμου Ξάνθης, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος συμμετείχε στην 4η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών

Σαλαμίνα, 13.11.2021

 Μετά από πρόσκληση του Δήμου Ξάνθης ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος συμμετείχε στην 4η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος στην Σαλαμίνα δημιουργούμε ήδη δύο Μονοπάτια, στην Κυνόσουρα (μονοπάτι πολιτισμού) και στο νότιο νησί (Κανάκια-Κολώνες-Γκίνανι). Με την στήριξη και την χορηγία της ΈΛΛΕΤ,την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Σκοπός μας πάντα να ενισχύουμε την εξωστρέφεια της Σαλαμίνας και να προβάλλουμε το νησί μας.

Στο πλαίσιο αυτό επενδύουμε στον περιπατητικό τουρισμό δημιουργώντας μονοπάτια χωρίς μάλιστα την οικονομική επιβάρυνση του Δήμου.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!