Διαγωνισμός Ελεύθερων σκοπευτών ειδικών επιχειρήσεων Διαγωνισμός Ελεύθερων σκοπευτών ειδικών επιχειρήσεων
Διαγωνισμός Ελεύθερων σκοπευτών ειδικών επιχειρήσεων έγινε την αρχές Νοεμβρίου και αποφάσισε να ανακοινώσει σήμερα το ΓΕΕΘΑ Με χαρακτηριστική χρονοκαθυστέρηση, πιθανώς για να επιτύχει ρυθμό... Διαγωνισμός Ελεύθερων σκοπευτών ειδικών επιχειρήσεων

Διαγωνισμός Ελεύθερων σκοπευτών ειδικών επιχειρήσεων έγινε την αρχές Νοεμβρίου και αποφάσισε να ανακοινώσει σήμερα το ΓΕΕΘΑ

Με χαρακτηριστική χρονοκαθυστέρηση, πιθανώς για να επιτύχει ρυθμό διαρκών ανακοινώσεων επί παντός επιστητού, το ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε ότι έγινε Διαγωνισμός Ελεύθερων σκοπευτών ειδικών επιχειρήσεων, που άρχισε στις 6 Νοεμβρίου και τελείωσε στις 11 Νοεμβρίου.

Λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του διαγωνισμού δεν δίνει στην ανακοίνωση, πέραν του ότι συμμετείχαν και στελέχη από το Λιμενικό αλλά και την Κύπρο.  

Διαγωνισμός Ελεύθερων σκοπευτών ειδικών επιχειρήσεων: Η ανακοίνωση

Από την Τρίτη 9 έως την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, διεξήχθη υπό την Διοίκηση Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, ο Διαγωνισμός των  Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων στα Πεδία Βολής Κανδηλίου και Μεγάρων Αττικής, με την συμμετοχή προσωπικού των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, της Ελληνικής Ακτοφυλακής Λιμενικού Σώματος, καθώς και των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΕΕ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι οποίες συμμετείχαν για πρώτη φορά.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την 11 Νοεμβρίου 2021, παρευρέθη ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο οποίος και απένειμε τα βραβεία στους επιτυχόντες.

Η ΔΕΠ με τον Διαγωνισμό αποσκοπεί στην προσέλκυση συμμετεχόντων από χώρες της ΝΑΤΟ αλλά και πέραν αυτού.

Ο Διαγωνισμός διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και ο Διεθνής χαρακτήρας του συμβάλλει στην σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων – Δυνάμεων Ασφαλείας, καθώς και στην προαγωγή της Διακλαδικότητας, της διυπηρεσιακής συνεργασίας και στην καλλιέργεια ευγενούς άμιλλας.

armyvoice.grerror: Content is protected !!