Η νεα εποχή στη Γυναικεία επιχειρηματικότητα δράσεις και μέτρα που ενθαρρύνουν την Γυναικεία επιχειρηματικότητα Η νεα εποχή στη Γυναικεία επιχειρηματικότητα δράσεις και μέτρα που ενθαρρύνουν την Γυναικεία επιχειρηματικότητα
Εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη στην εκδήλωση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά που διοργάνωσε η Ομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας με θέμα : ‘Η νεα... Η νεα εποχή στη Γυναικεία επιχειρηματικότητα δράσεις και μέτρα που ενθαρρύνουν την Γυναικεία επιχειρηματικότητα

Εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη στην εκδήλωση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά που διοργάνωσε η Ομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας με θέμα : ‘Η νεα εποχή στη Γυναικεία επιχειρηματικότητα δράσεις και μέτρα που ενθαρρύνουν την Γυναικεία επιχειρηματικότητα‘.

Ομιλήτριες ήταν η υφυπουργός κ. Μαρία Συρεγγ΄έλα, η Ευρωβουλευτής κ. Βόζεμπεργκ καθώς κ η πρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ κ. Κουνενάκη – Εφραίμογλου.

Στην νέα εποχή καλείται η γυναίκα να τρέξει σε δεξιότητες και νέες επαγγελματικές διεξόδους με ίσες ευκαιρίες αρκεί να εξασφαλιστεί η κοινή αφετηρία.

Οι συνθήκες προφανώς είναι πολύ καλύτερες από τις προηγούμενες δεκαετίες αλλά απαιτείται αρχικά η καθαρή αποτύπωση του εργασιακού συστήματος σε σχέση με την COVID εποχή, την έκρηξη των ψηφιακών δραστηριοτήτων και τη μετέπειτα ορθολογική αποτύπωση των ενισχύσεων της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι διοργάνωσαν και συμμετείχαν στην εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία!error: Content is protected !!