Ο Δήμος Σαλαμίνας προχώρησε  στη συμβολική φωταγώγηση του κτιρίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαλαμίνας στο χρωμα του μπλε για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη Ο Δήμος Σαλαμίνας προχώρησε  στη συμβολική φωταγώγηση του κτιρίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαλαμίνας στο χρωμα του μπλε για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη
Σαλαμίνα, 15.11.2021  14η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη και αυτήν την την Κυριακή 14/11/2021, ο Δήμος Σαλαμίνας προχώρησε  στη συμβολική φωταγώγηση του κτιρίου του Δημαρχιακού... Ο Δήμος Σαλαμίνας προχώρησε  στη συμβολική φωταγώγηση του κτιρίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαλαμίνας στο χρωμα του μπλε για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

Σαλαμίνα, 15.11.2021

 14η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη και αυτήν την την Κυριακή 14/11/2021, ο Δήμος Σαλαμίνας προχώρησε  στη συμβολική φωταγώγηση του κτιρίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαλαμίνας στο χρωμα του μπλε.

Το μπλε χρώμα έχει επιλεγεί για την φωταγώγηση κεντρικών σημείων από την Παγκόσμια Οργάνωση Διαβήτη (IDF). Μαζί μας στην πρωτοβουλία αυτό και ο Σύλλογος Ατόμων με διαβήτη «Γλυκιά Ζωή με Δράση».

Επιθυμούμε με αυτόν τον τρόπο να δείξουμε την υποστήριξη στους πάσχοντες από Διαβήτη και να συμβάλλουμε στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση όλων για τη συγκεκριμένη πάθηση.

Συνεχίζουμε! Στεκόμαστε δίπλα σας!

Εκ του Γραφείου Τύπου



error: Content is protected !!