«Ως πότε κριτήριο πρόσληψης μιας γυναίκας θα είναι μια πιθανή εγκυμοσύνη;» «Ως πότε κριτήριο πρόσληψης μιας γυναίκας θα είναι μια πιθανή εγκυμοσύνη;»
«Το τηλεοπτικό debate είναι απαραίτητο, καθώς θα σηματοδοτήσει την ενότητα της παράταξης και το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες, το ζητάει η βάση της... «Ως πότε κριτήριο πρόσληψης μιας γυναίκας θα είναι μια πιθανή εγκυμοσύνη;»

«Το τηλεοπτικό debate είναι απαραίτητο, καθώς θα σηματοδοτήσει την ενότητα της παράταξης και το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες, το ζητάει η βάση της παράταξης, αλλά θα είναι και δυνατή σημειολογία να είμαστε ο ένας διπλα στον αλλον» ανέφερε ο Παύλος Χρηστίδης, υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ.

   Πρόσθεσε ότι ο ίδιος θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα την οποία έχει για να πραγματοποιηθεί αυτή η συζήτηση και εκτίμησε ότι εν τέλει θα πραγματοποιηθεί.

   Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης, σύμφωνα με τα οποία το ΚΙΝΑΛ τείνει προς το ποσοστό του 10%, είπε ότι «το ενδιαφέρον του κόσμου είναι η βάση πάνω στην οποία μπορούμε να χτίσουμε τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα της παράταξής μας».

   «Η δικιά μας παράταξη μπορεί να γίνει παράταξη ελπίδας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

   «Είμαι εδώ και για να ενώσουμε και να ανανεώσουμε την παράταξη, αλλά και για να την διευρύνουμε με ακροατήρια με τα οποία σήμερα η παράταξη δεν συνομιλεί. Σε αυτά τα ακροατήρια απευθύνεται η δική μου υποψηφιότητα: Στο 25% των Ελλήνων που βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας, στους διανομείς οι οποίοι δουλεύουν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, στις καθαρίστριες οι οποίες σε όλη τη χώρα παλεύουν μέσα κι έξω από τα σχολεία, σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που νιώθουν ότι το πολιτικό σκηνικό δεν τους απευθύνεται» είπε ο Π. Χρηστίδης.

   «Σήμερα οι κόρες ζουν χειρότερα απ’ ότι οι μάνες τους, με προβληματίζει το ότι πηγαίνει μια νέα κοπέλα να προσληφθεί και ο εργοδότης την ρωτά αν σκοπεύει να μείνει έγκυος και αυτό είναι κριτήριο για το αν θα προσληφθεί. Αυτό πρέπει να αλλάξει και έχουμε τους όρους και τις δυνατότητες να αλλάξει» υπογράμμμισε.   Ως προς την επόμενη μέρα, ο Παύλος Χρηστίδης είπε ότι «με ενδιαφέρει να πρωταγωνιστήσει η παράταξη, δεν δίνω μια μάχη συμβόλων, αλλά μια μάχη πολιτικής. Το ΠΑΣΟΚ, ο ήλιος, ο φάρος μας, δεν έχει φύγει ποτέ και δεν θα φύγει ποτέ από τα ψηφοδέλτιά μας, από εκεί και πέρα είναι να δούμε γιατί έφυγε ο κόσμος τα προηγούμενα χρόνια και με αυτόν τον κόσμο θέλω να συζητήσω, να βάλω τα προβλήματά του στο τραπέζι και να τα λύσω. Αυτό δεν θα το κάνω μόνος μου, θα το κάνω με όλους τους συνυποψήφιούς μου, με όλους τους συμπολίτες που θα έλθουν να ψηφίσουν στην κάλπη στις 5 Δεκεμβρίου».

   Αναφορικά με την ενότητα της παράταξης, είπε ότι «όσον αφορά εμένα αυτό είναι αυτονόητο γιατί είναι η παράταξη που πιστεύω και αγαπάω πολύ».

   «Για εμένα οι επιθέσεις που δέχεται η παράταξη αλλά και οι συνυποψήφιοί μου σε αυτή τη διαδικασία, είναι σαν να τις δέχομαι κι εγώ. Αυτό αφορά και την επίθεση που δέχθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου από τον δήμαρχο Βόλου. Τέτοιες επιθέσεις είναι απαράδεκτες, είναι καταδικαστέες και είναι ζητήματα που αφορούν συνολικά την παράταξη. Δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε αυτοαναφορικοί, κυρίως μας ενδιαφέρει να είμαστε χρήσιμοι και παραγωγικοί και είναι τώρα η ευκαιρία να αλλάξουμε ταχύτητες στην πατρίδα μας, έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε και να φέρουμε όλους τους ανθρώπους που ένιωθαν αποκλεισμένοι από το πολιτικό σκηνικό ξανά στο προσκήνιο» τόνισε καταλήγοντας στη συνέντευξή του ο Παύλος Χρηστίδης.

   Γ.Μ. – ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!