To Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας αποδίδει φόρο τιμής στην μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου To Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας αποδίδει φόρο τιμής στην μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣΕΠΙΚΑΙΡΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ To Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας αποδίδει φόρο τιμής στην μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.... To Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας αποδίδει φόρο τιμής στην μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

To Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας αποδίδει φόρο τιμής στην μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου αποτελούν μια κορυφαία στιγμή στην ιστορία των κοινωνικών αιτημάτων νοηματοδοτώντας τον αγώνα για δημοκρατία, ισονομία, κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.

Ένας διαρκής  αγώνας τον οποίο τα συνδικάτα συνεχίζουν ακόμη και σήμερα για την υπεράσπιση, μεταξύ άλλων, της εργασίας, της δημόσιας παιδείας, της ισότητας αλλά και της υγείας που δοκιμάζεται από την πανδημία.

Επίκαιρα είναι τα αιτήματα για πλήρη και σταθερή εργασία, ισχυρή κοινωνική προστασία, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους εργασίας για να αποφευχθούν τα εργατικά ατυχήματα, γενικότερα αξιοπρέπεια στην ζωή για όλους.

Τα εργασιακά, οικονομικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, τα οποία εντάθηκαν μετά την οικονομική κρίση και την πανδημία, παραμένουν στην κλίνη του προκρούστη και επιβάλλεται να διασφαλιστούν.

Τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, ο στόχος πρέπει να είναι κοινός για όλους.

                                        Το Δ.Σ.

error: Content is protected !!