Εργατικό ατύχημα στον ΗΣΑΠ Εργατικό ατύχημα στον ΗΣΑΠ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ Πολλά και αναπάντητα είναι τα ερωτήματα για το τραγικό ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα Τρίτη 16/11/2021 ... Εργατικό ατύχημα στον ΗΣΑΠ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ

Πολλά και αναπάντητα είναι τα ερωτήματα για το τραγικό ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα Τρίτη 16/11/2021  στον ΗΣΑΠ  και κόστισε την ζωή ενός συναδέλφου 41 ετών ενώ δυο ακόμη εργαζόμενοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Οι υπεύθυνοι του ΣΤΑΣΥ μίλησαν για πρόβλημα στα φρένα του ειδικού οχήματος λείανσης στο οποίο επέβαιναν οι τρείς συνάδελφοι, αλλά κανείς δεν έχει απαντήσει μέχρι αυτήν την ώρα γιατί παρουσιάστηκε το πρόβλημα, εάν και πότε είχε συντηρηθεί το όχημα, αν η εργολαβική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο τηρούσε όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές την διερεύνηση του δυστυχήματος και την απόδοση ευθυνών όπου υπάρχει.

Έχουμε θρηνήσει αρκετούς συναδέλφους και έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εφησυχασμού. Είναι αδιανόητο να χάνονται ανθρώπινες ζωές εν ώρα εργασίας.

Είναι ευθύνη της Κυβέρνησης και των αρμοδίων Αρχών να κάνουν πιο εντατικούς και αυστηρούς τους ελέγχους, ώστε η λίστα με τα εργατικά δυστυχήματα στην Χώρα μας επιτέλους να κλείσει.

                                    ΤΟ  Δ.Σ.

error: Content is protected !!