Μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με αφορμή την 48η Επέτειο από τη Εξέγερση του Πολυτεχνείου Μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με αφορμή την 48η Επέτειο από τη Εξέγερση του Πολυτεχνείου
17/11/2021      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Το Πολυτεχνείο αποτελεί ένα σύμβολο ενότητας και αγώνα κατά εκείνων που τόλμησαν να αμφισβητήσουν τις αξίες, τις ιδέες και τα... Μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με αφορμή την 48η Επέτειο από τη Εξέγερση του Πολυτεχνείου

17/11/2021

     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Το Πολυτεχνείο αποτελεί ένα σύμβολο ενότητας και αγώνα κατά εκείνων που τόλμησαν να αμφισβητήσουν τις αξίες, τις ιδέες και τα ιδανικά του ελληνικού λαού.

Η σημερινή επέτειος ενός ανιδιοτελούς αγώνα για τη δημοκρατία και την ελευθερία, θυμίζει σε όλους μας ότι πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη σημερινή Ελληνική Δημοκρατία.

Σήμερα, ως παρακαταθήκη, οφείλουμε όλοι να προασπίζουμε την Ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, πάντα στο πλαίσιο του κοινωνικού σεβασμού και της συνταγματικά κατοχυρωμένης Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Στεκόμαστε μπροστά σε τέτοιους αγώνες με υπερηφάνεια και θαυμασμό. Είναι χρέος μας να υπερασπιζόμαστε διαχρονικά την Δημοκρατία και το  πανανθρώπινο ιδανικό της ελευθερίας.

Η ιστορική μνήμη, η γνώση του παρελθόντος και της ιστορίας μας,  είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουμε ως λαός μπροστά».

error: Content is protected !!