Η Microsoft μειώνει τις αναβαθμίσεις των Windows 10 σε μία το χρόνο Η Microsoft μειώνει τις αναβαθμίσεις των Windows 10 σε μία το χρόνο
Μαζί με ένα blog post για την αναβάθμιση Νοεμβρίου των Windows 10, η Microsoft αποκάλυψε και τα σχέδια της για το μέλλον του λειτουργικού συστήματος. Τα... Η Microsoft μειώνει τις αναβαθμίσεις των Windows 10 σε μία το χρόνο

Μαζί με ένα blog post για την αναβάθμιση Νοεμβρίου των Windows 10, η Microsoft αποκάλυψε και τα σχέδια της για το μέλλον του λειτουργικού συστήματος. Τα καλά νέα είναι πως δεν εγκαταλείπει τα Windows 10 τώρα που κυκλοφόρησαν τα Windows 11, ωστόσο μειώνεται η συχνότητα των αναβαθμίσεων.

Πλέον, αντί για δύο κύρια updates το χρόνο, η Microsoft θα προσφέρει ένα update για τα Windows 10. Αυτό σημαίνει πως μετά από την αναβάθμιση Νοεμβρίου, η επόμενη θα έρθει το φθινόπωρο του 2022.

Η Microsoft αποκάλυψε επίσης πως τα Windows 10 θα υποστηρίζονται μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2025, κάτι που σημαίνει πως απομένουν τρία ακόμα κύρια updates για το λειτουργικό σύστημα.

unboxholics.com

error: Content is protected !!