Πανέμορφος γατούλης έχει 4 αυτάκια: Μία σπάνια μετάλλαξη που έγινε viral Πανέμορφος γατούλης έχει 4 αυτάκια: Μία σπάνια μετάλλαξη που έγινε viral
Η αξιολάτρευτη γατούλα οφείλει την παράξενη εμφάνισή της σε μια σπάνια γενετική μετάλλαξη, που πάντως δεν επηρεάζει την ακοή της. Ο γκρίζος γατούληε με τέσσερα... Πανέμορφος γατούλης έχει 4 αυτάκια: Μία σπάνια μετάλλαξη που έγινε viral

Η αξιολάτρευτη γατούλα οφείλει την παράξενη εμφάνισή της σε μια σπάνια γενετική μετάλλαξη, που πάντως δεν επηρεάζει την ακοή της.

Ο γκρίζος γατούληε με τέσσερα αυτιά επιτέλους βρήκε ένα σπίτι να μείνει και μια οικογένεια να την υπεραγαπά, αφού έγινε viral στα social media χάρη στην αλλόκοτη εμφάνισή της.

Ο Μίδας έχει δυο ακόμα έξτρα αυτάκια, που ξεπετιούνται μέσα από τα δυο κανονικά αυτιά του.

Τα δυο παραπάνω αυτιά οφείλονται σε μια σπάνια γενετική μετάλλαξη, που ο Μίδας κληρονόμησε από τους γονείς του, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ιστότοπος LADbible.

Τα δυο παραπανίσια αυτάκια δεν τον βοηθούν να ακούει καλύτερα, αλλά ούτε δυσχεραίνουν την ακοή του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τεσσάρων μηνών γατάκι υιοθετήθηκε από μια γυναίκα στην Τουρκία, που ήδη είχε ακόμα μια γάτα κι ένα σκυλάκι.

Η καλόκαρδη γυναίκα είδε τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media οι υπάλληλοι σε ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων.

Τώρα, η καινούρια «μαμά» του Μίδα ελπίζει ότι το γατάκι της θα καταφέρει να προσαρμοστεί γρήγορα στην καινούρια του οικογένεια.

Εντωμεταξύ, η γυναίκα έφτιαξε έναν προσωπικό λογαριασμό στον γατούλη, που έχει ξεπεράσει τους 25 χιλιάδες follower σε έναν μήνα.



Πέρα από τα δυο αξιολάτρευτα παραπανίσια αυτάκια, ο Μίδας έχει και μια ακόμα ξεχωριστή λεπτομέρεια επάνω του: ένα πανέμορφο κατάλευκο «μπάλωμα» στην κοιλίτσα του σε σχήμα καρδιάς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο γατούλης με τα τέσσερα αυτάκια έχει γίνει viral, με τους περισσότερους χρήστες στα social media να τον χαρακτηρίζουν αξιολάτρευτο.

Πολλοί, μάλιστα, δεν δίστασαν να εκφράσουν την επιθυμία τους να αποκτήσουν κι αυτοί ένα τέτοιο γατάκι που θα έχει κι εκείνο μερικά αυτιά παραπάνω.

«Μίδα, σε αγαπώ! Θα ήθελα κι εγώ να έχω ένα ολόιδιο γατάκι!» σχολίασε μια χρήστης για τον αξιολάτρευτο γατούλη.

«Μου έρχεται να φιλήσω όλα τα αυτάκια του!» σχολίασε μια άλλη γυναίκα για τον πανέμορφο γάτο.

hellasjournal.com

error: Content is protected !!