Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Αθλητικών Διοργανώσεων 2021 από την ΠΕ Νήσων Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Αθλητικών Διοργανώσεων 2021 από την ΠΕ Νήσων
23/11/2021 Δελτίο Τύπου «Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Αθλητικών Διοργανώσεων 2021 από την ΠΕ Νήσων.» Η Περιφέρεια Αττικής, η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, επιδιώκοντας  τη θεσμοθέτηση αθλητικών... Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Αθλητικών Διοργανώσεων 2021 από την ΠΕ Νήσων

23/11/2021

Δελτίο Τύπου

«Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Αθλητικών Διοργανώσεων 2021 από την ΠΕ Νήσων.»

Η Περιφέρεια Αττικής, η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, επιδιώκοντας  τη θεσμοθέτηση αθλητικών γεγονότων και τη δημιουργία αθλητικής παράδοσης στα νησιά της, συνδιοργάνωσε και υλοποίησε για το 2021 τις παρακάτω αθλητικές εκδηλώσεις:

  • Salamina Epic MTB Cup 2021 (Σαλαμίνα)
  • PoroSea 2021 (Πόρος)
  • 3rdTrimoreSwimRun Hydra 2021 (Ύδρα)
  • 10ος Αγώνας Δρόμου “Ιωάννης Καποδίστριας” (Αίγινα)
  • Πρωτάθλημα LaserRDL Aνδρών 2021 (Σαλαμίνα)

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με το 3rd Trimore Swim Run Hydra 2021, το οποίο  πραγματοποιήθηκε στις 21/11/2021 στην Ύδρα, όπου και παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βασιλική Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη. Οι αγώνες απευθύνονταν τόσο στο ευρύ κοινό όσο και σε διεθνείς πρωταθλητές, η παρουσία των οποίων έστρεψε το βλέμμα της διεθνούς επικαιρότητας στα νησιά της Αττικής .

Η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων αναφερόμενη στο συνολικό πρόγραμμα αθλητικών διοργανώσεων 2021, δήλωσε: «Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης κ. Γ.Πατούλης, θα συνεχίσουν να στέκονται αρωγοί σε αθλητικές διοργανώσεις που προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη και προσφέρουν δημιουργικές διεξόδους στις τοπικές κοινωνίες. Ο Αθλητικός τουρισμός ως πόλος έλξης των αθλητών θα βοηθήσει ουσιαστικά τα νησιά μας. Η Περιφερειακή ενότητα Νήσων στοχεύει στη μετατροπή των νησιών σε κοιτίδες πολιτισμού, προωθώντας μεταξύ άλλων την αθλητική δραστηριότητα.

Μέσα από τη συστηματική διοργάνωση τέτοιων δράσεων, ο πολίτης έρχεται σε επαφή με τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά και με το φυσικό πλούτο των νησιών μας.

Ο αθλητισμός προάγει την σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων. Είναι πρώτος στο σχεδιασμό της Περιφέρειας που οραματιζόμαστε.

Θα συνεχίσουμε με συνέπεια  και οργανωμένα   να υποστηρίζουμε   εκδηλώσεις που σκοπό έχουν το ευ αγωνίζεσθαι αλλά και την τόνωση της τοπικής οικονομίας. Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε τον κόσμο του αθλητισμού.

Περιφέρεια Αττικής – Περιφέρεια Ευεξίας – Πρώτος ο Αθλητισμός»

error: Content is protected !!