Προβολή της Αθήνας στην Πολωνία από τον ΕΟΤ Προβολή της Αθήνας στην Πολωνία από τον ΕΟΤ
Η Αθήνα ως ιδανικός city break προορισμός για τους Πολωνούς βρέθηκε στο επίκεντρο δημοσιογραφικού ταξιδιού (press trip) που πραγματοποίησε συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης της... Προβολή της Αθήνας στην Πολωνία από τον ΕΟΤ

Η Αθήνα ως ιδανικός city break προορισμός για τους Πολωνούς βρέθηκε στο επίκεντρο δημοσιογραφικού ταξιδιού (press trip) που πραγματοποίησε συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης της χώρας στην ελληνική πρωτεύουσα, από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ΕΟΤ.

Το ταξίδι διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας και κατά τη διάρκειά του ο δημοσιογράφος Marcin Michrowski και ο εικονολήπτης Andrzej Lewchuk περιηγήθηκαν σε μνημεία και αξιοθέατα της πόλης, στην αθηναϊκή Ριβιέρα και σε οινοποιείο της Αττικής, πραγματοποίησαν μονοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού Κόλπου, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όψεις της καθημερινής ζωής της πόλης και να συνομιλήσουν με κατοίκους της.

Το σχετικό ρεπορτάζ θα προβληθεί στη δημοφιλή εκπομπή «Question for breakfast», η οποία μεταδίδεται καθημερινά από το 2002 στην πρωινή ζώνη του καναλιού TVP2 της κρατικής πολωνικής τηλεόρασης, με τηλεθέαση που φτάνει τους 350.000 θεατές όλων των ηλικιών.

Κ.Χ. – ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!