Επιδείνωση του καιρού αύριο με βροχές και τοπικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά, που γρήγορα θα επεκταθούν Επιδείνωση του καιρού αύριο με βροχές και τοπικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά, που γρήγορα θα επεκταθούν
Αύριο, βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται αρχικά στα δυτικά, οι οποίες γρήγορα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα στα δυτικά και στα... Επιδείνωση του καιρού αύριο με βροχές και τοπικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά, που γρήγορα θα επεκταθούν

Αύριο, βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται αρχικά στα δυτικά, οι οποίες γρήγορα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα στα δυτικά και στα βορειοανατολικά θα είναι κατά τόπους έντονα.

   Χιονοπτώσεις αναμένονται στα βόρεια ορεινά πάνω από τα 1.500 μέτρα. Από τις βραδινές ώρες αναμένεται πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων στα ανατολικά ηπειρωτικά και στα νότια. Τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, υπάρχει πιθανότητα η ορατότητα να είναι τοπικά περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια.

   Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα σημειώσει άνοδο, κυρίως στα ανατολικά και νότια. Θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 8-9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -3 έως 13, στην Ήπειρο από 1 έως 14 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 0 έως 12, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 18-19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 17-18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 8 έως 23-24 βαθμούς Κελσίου.

   Οι άνεμοι στα πελάγη από νότιες-νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις, θα πνέουν με εντάσεις ως 8 μποφόρ.

   Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας τις απογευματινές ώρες. Από τις βραδινές ώρες αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, αρχικά με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ, και από τις απογευματινές ώρες, από δυτικές γενικά διευθύνσεις, με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17-18 βαθμούς.

   Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αρχικά νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και αναμένονται βροχές από τις μεσημβρινές ώρες. Από τις βραδινές ώρες αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις ως 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11-12 βαθμούς.

   ΠΔΡ – ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!