Ικανοποίηση για την υλοποίηση του αιτήματος χορήγησης 60.000 δωρεάν ψηφιακών άυλων υπογραφών Ικανοποίηση για την υλοποίηση του αιτήματος χορήγησης 60.000 δωρεάν ψηφιακών άυλων υπογραφών
Η χορήγηση 60.000 δωρεάν ψηφιακών απομακρυσμένων (άυλων) υπογραφών, τριετούς διάρκειας, την οποία ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών της... Ικανοποίηση για την υλοποίηση του αιτήματος χορήγησης 60.000 δωρεάν ψηφιακών άυλων υπογραφών

Η χορήγηση 60.000 δωρεάν ψηφιακών απομακρυσμένων (άυλων) υπογραφών, τριετούς διάρκειας, την οποία ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών της διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, όπου επανειλημμένα είχε αιτηθεί την παροχή δωρεάν ηλεκτρονικών υπογραφών, αλλά και έμπρακτη αναγνώριση της πολύτιμης βοήθειας, που παρείχαν οι οικονομολόγοι και οι λογιστές-φοροτεχνικοί κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

   Αυτό σημειώνεται σε ανακοίνωση του επιμελητηρίου και προστίθεται ότι οι υπογραφές θα αρχίσουν να χορηγούνται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με χρήση προσωπικών κωδικών.

   Το ΟΕΕ θα αναρτήσει στο site του περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χορήγησης των νέων ψηφιακών υπογραφών, αμέσως μόλις δοθούν οι σχετικές οδηγίες από το αρμόδιο υπουργείο.

   Ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη για αυτή την πρωτοβουλία, που ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημά μας. Με την παροχή της ηλεκτρονικής υπογραφής, το οικονομολογικό επάγγελμα εισέρχεται στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, για την καλύτερη λειτουργία του, την εξάλειψη της γραφειοκρατίας και των χρονικών καθυστερήσεων».

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!