Ο ΒΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ Ο ΒΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
Σαλαμίνα,1.12.2021 Ο ΒΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ Ένα όνειρο δεκαετιών. Η επιστροφή του Βλητικού Σταθμού στην κατοχή του Δήμου μας ολοκληρώνεται. Το Δημοτικό... Ο ΒΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Σαλαμίνα,1.12.2021

Ο ΒΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Ένα όνειρο δεκαετιών. Η επιστροφή του Βλητικού Σταθμού στην κατοχή του Δήμου μας ολοκληρώνεται. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας ενέκρινε κατά την χθεσινή του συνεδρίαση τους όρους παραχώρησης του Βλητικού Σταθμού από την ΕΤΑΔ προς τον Δήμο μας. Αναμένουμε πλέον την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης για είκοσι έτη. 

Η προσπάθεια για να πετύχουμε τον μεγάλο μας αυτό στόχο ήταν δύσκολη, επίμονη και χρονοβόρα. Οι δυσκολίες πολλές, όμως τα καταφέραμε.

Συνέβαλαν ιδιαίτερα στη προσπάθεια αυτή ο Βουλευτής ΝΔ Β Πειραιά Δημ. Μαρκόπουλος και οι Υπουργοί κ.κ. Θ. Λιβάνιος και Α. Βεσυρόπουλος. Ο πρ. Δήμαρχος Θ. Μακρής, ο δημ.σύμβουλος, πρ.Υφυπουργός Εθν.Αμύνης και επίτιμος ΑΓΕΝ κ.Δημ. Ελευσινιώτης βοήθησαν επίσης ουσιαστικά. Όλες οι  προηγούμενες δημοτικές αρχές έκαναν επίσης την προσπάθεια τους για τον κοινό αυτό στόχο μας.

Εκπονούμε ήδη την μελέτη αξιοποίησης του χώρου και εξετάζουμε τα προγράμματα χρηματοδότησης, όπου θα ενταχθεί το έργο της ανάπλασης του. Σκοπός μας να γίνει ένα πρότυπος χώρος, που θα απολαμβάνουν όλοι συμπολίτες μας αλλά παράλληλα και ένας πόλος έλξης για όλη την Αττική. 

Tα καλύτερα είναι μπροστά μας!

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!