Βλητικός Σταθμός: Ανακοίνωση του Δημ.Συμβ. Μάνου Δερτούζου Βλητικός Σταθμός: Ανακοίνωση του Δημ.Συμβ. Μάνου Δερτούζου
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάνος Δερτούζος για την παραχώρηση χρήσης με αντάλλαγμα του Βλητικού Σταθμού. ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ 86 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ... Βλητικός Σταθμός: Ανακοίνωση του Δημ.Συμβ. Μάνου Δερτούζου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάνος Δερτούζος για την παραχώρηση χρήσης με αντάλλαγμα του Βλητικού Σταθμού.

ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ 86 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ, ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ Ο ΒΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 40.000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!!

ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο Κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ !!!!!

Ο Δήμος Δραπετσώνας με αγώνες της Δημοτικής αρχής και την συμπαράσταση των πολιτών, απαίτησε, αγωνίστηκε και διεκδίκησε 86 στρέμματα παραλιακού μετώπου τα οποία σήμερα απολαμβάνουν οι πολίτες του.

Ενώ αυτά συμβαίνουν δίπλα μας στη Δραπετσώνα, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας αντί να διεκδικήσει με κάθε τρόπο ως όφειλε και να παραχωρηθεί στο Δήμο μας και κατ επέκταση στους πολίτες της Σαλαμίνας, ο Βλητικός Σταθμός έκτασης 35 στρεμμάτων , ζητά ο ίδιος από το κράτος ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!

Σε δελτίο τύπου δε το οποίο εξέδωσε αναφέρει «ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ (!!!!) ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ Ο ΒΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. Ξέχασε (;) όμως να γράψει ότι η παραχώρηση γίνεται ΜΕ ΑΝΑΤΑΛΑΓΜΑ 40.000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!

ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! Ο Κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ!!!! ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει Υπουργούς και Βουλευτή της Β Πειραιά για την βοήθειά τους. Εάν δηλαδή δεν είχε την βοήθεια των ανωτέρω πόσο θα πληρώναμε για τον Βλητικό σταθμό 200.000 ευρώ τον χρόνο;

Και επειδή ο κ. Δήμαρχος για να δικαιολογήσει την διαπραγματευτική του ανυπαρξία , είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι η ΕΤΑΔ δεν παραχωρεί κτήματα χωρίς αντάλλαγμα, του προτείνουμε να διαβάσει :

Άρθρο 46 – Νόμος 4607/2019 – Παραχώρηση κατά χρήση χωρίς αντάλλαγμα τμήματος δημόσιου ακινήτου προς τον Δήμο Καλαμάτας

Δήμος Ηλιούπολις ΑΔΑ :ΩΨΙΧΩΡΥ-ΦΧΩ

« …..Οριστική απόφαση για την οριστική παραχώρηση από την εταιρεία ακινήτων Δημόσιας περιουσίας (ΕΤΑΔ) ΑΟΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ στο Δήμο Ηλιούπολις…»

Δήμος Αγίου Δημητρίου: αρ. απόφασης 189/2017 Παραχώρηση χωρίς αντάλλαγμα από την ΕΤΑΔ για 30 χρόνια.

Παραχώρηση από ΕΤΑΔ χωρίς αντάλλαγμα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης ΑΔΑ: ΒΙΡΝΟΡ1Θ-Δ7Ε.

Σωρεία άλλων αποφάσεων παραχώρησης κτημάτων από το Δημόσιο στους Δήμους χωρίς αντάλλαγμα.

Ένας Δήμαρχος πρέπει να έχει την δυναμική και την αποφασιστικότητα να διεκδικεί από την κεντρική εξουσία με κάθε τρόπο έχοντας μαζί του το Δημοτικό Συμβούλιο, κοινοποιώντας τους πολίτες , ζητώντας την βοήθεια των Υπουργών και Βουλευτών.

Δυστυχώς ο κ. Παναγόπουλος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το ρόλο το έχει αποδείξει και με άλλες ενέργειες του.

Καλούμε τον Δήμαρχο Σαλαμίνας να αφήσει την μυστική διπλωματία , με την οποία δυστυχώς ενεργεί σε όλα τα μεγάλα θέματα ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου , να απαιτήσει και να διεκδικήσει δωρεάν παραχώρηση του Βλητικού Σταθμού στο Δήμο μας.

ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!!!! Απαλλοτριώθηκε αντί πινακίου φακής από το Δημόσιο το 1951, παραχωρήθηκε στο Ναύσταθμο για τις ανάγκες του Πολεμικού μας Ναυτικού και τώρα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 40.000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!!

Μάνος Δερτούζος

Δημοτικός Σύμβουλος

error: Content is protected !!