Ο Γ. Σ. Σαλαμίνας και στον Ασπρόπυργο για αγώνες Στίβου Ο Γ. Σ. Σαλαμίνας και στον Ασπρόπυργο για αγώνες Στίβου
Δεν πέρασαν ούτε 10 μέρες από τους αγώνες Ημερίδας Στίβου που έγιναν στην Ελευσίνα το Σάββατο 27 Νοεμβρίου όπου έλαβε μέρος ο Γυμναστικός Σύλλογος... Ο Γ. Σ. Σαλαμίνας και στον Ασπρόπυργο για αγώνες Στίβου

Δεν πέρασαν ούτε 10 μέρες από τους αγώνες Ημερίδας Στίβου που έγιναν στην Ελευσίνα το Σάββατο 27 Νοεμβρίου όπου έλαβε μέρος ο Γυμναστικός Σύλλογος Σαλαμίνας, και σήμερα Κυριακή 05 Δεκεμβρίου διεξήχθη ημερίδα Στίβου Δημοτικών Σχολείων στον Ασπρόπυργο υπό την αιγίδα του Δήμου Ασπροπύργου όπου ξανά το τμήμα στίβου του Γ. Σ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ έδωσε το παρών καθώς οι άνθρωποί του επιζητούν την γνωριμία των παιδιών με τον στίβο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο .

Σε φουλ ρυθμούς οι μηχανές ενός συλλόγου που αν μη τι άλλο προωθεί εκτός από τον πρωταθλητισμό, καθώς έχουν καταγραφεί συχνά επιτυχίες αθλητών στον κλασσικό αθλητισμό από το νησί μας, και την ευγενή άμιλλα και το Ευ Αγωνίζεσθαι.

Έχοντας μια καλή ομάδα έμπειρων προπονητών με πολλές ευαισθησίες στα παιδιά αλλά και αποτελούμενος από πλούσιο υλικό σε ταλέντο από παιδιά της Σαλαμίνας, ο Γυμναστικός Σύλλογος ήρθε πριν λίγα χρόνια για να μείνει στις καρδιές και τα χαμόγελα των Παιδιών του νησιού μας. Αυτό συνέβη σήμερα στο γήπεδο Ασπροπύργου, Χαμόγελα, περηφάνια, χειροκρότημα από το πολύτιμο αγαθό ανεκτίμητης αξίας που είναι τα παιδιά. Καλή επιτυχία Γ. Σ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ για την συνέχεια , καλή επιτυχία Σαλαμίνα!!

error: Content is protected !!