Η Ελληνική Λύση για την εορτή του Αγίου Νικολάου Η Ελληνική Λύση για την εορτή του Αγίου Νικολάου
Μήνυμα για την εορτή του Αγίου Νικολάου εξέδωσε η Ελληνική Λύση    “Τιμούμε σήμερα με βαθιά πίστη, εθνική και θρησκευτική κατάνυξη, τον προστάτη της ελληνικής... Η Ελληνική Λύση για την εορτή του Αγίου Νικολάου

Μήνυμα για την εορτή του Αγίου Νικολάου εξέδωσε η Ελληνική Λύση

   “Τιμούμε σήμερα με βαθιά πίστη, εθνική και θρησκευτική κατάνυξη, τον προστάτη της ελληνικής ναυτοσύνης. Τον ‘Αγιο Νικόλαο, προστάτη του Πολεμικού και εμπορικού μας ναυτικού. Προστάτη των ηρώων του λιμενικού σώματος που φυλούν Θερμοπύλες, αλλά και των ψαράδων μας που αντιμετωπίζουν καθημερινά την τουρκική απειλή.

Στις δύσκολες ημέρες που έρχονται με τα τύμπανα πολέμου να ηχούν στο Αιγαίο, η Ελλάδα έχει τους ήρωες ναυτικούς της και τον ‘Αγιο Νικόλαο ως παραστάτη του αήττητου Πολεμικού μας Ναυτικού που θα θριαμβεύσει όταν και όποτε χρειαστεί” αναφέρει στο μήνυμά της η Ελληνική Λύση και καταλήγει:



“Το γεγονός όμως ότι η Ελλάδα της ναυτοσύνης, μετά από χιλιετίες σύρθηκε στην παύση ναυπήγησης, αποτελεί ύβρι απέναντι στο έθνος και την ιστορία. Η Ελληνική Λύση θα βάλει τέλος σε αυτή την εθνική ντροπή, με την άμεση επαναλειτουργία των ελληνικών ναυπηγείων, τόσο για το Πολεμικό Ναυτικό, όσο και για το εμπορικό, την αλιεία και τα σκάφη αναψυχής”.

   ΚΘ – ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!