Προβολή του χειμερινού τουρισμού της Ελλάδας στην Σουηδία Προβολή του χειμερινού τουρισμού της Ελλάδας στην Σουηδία
Υπό τον τίτλο «Κάνοντας σκι στην Ελλάδα» το lifestyle περιοδικό First Class Magazine της Σουηδίας, προβάλλει με κολακευτικά λόγια τον ελληνικό χειμερινό τουρισμό. Το... Προβολή του χειμερινού τουρισμού της Ελλάδας στην Σουηδία

Υπό τον τίτλο «Κάνοντας σκι στην Ελλάδα» το lifestyle περιοδικό First Class Magazine της Σουηδίας, προβάλλει με κολακευτικά λόγια τον ελληνικό χειμερινό τουρισμό. Το δημοσίευμα είναι προϊόν ταξιδίου εξοικείωσης (press trip), που οργάνωσε πέρυσι η υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας, λίγο πριν την έναρξη της πανδημίας, για την προβολή του χειμερινού τουρισμού της Ελλάδας, σε μια χώρα απολύτως συνδεδεμένη με τα χειμερινά αθλήματα.

    Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά, το πρόσφατο ρεπορτάζ της online έκδοσης του έγκριτου σουηδικού περιοδικού χαρακτηρίζει ως «εντυπωσιακό» το χιονοδρομικό κέντρο της Αράχωβας, «ειδικά σε μία χώρα που είναι γνωστή για τον ήλιο και την θάλασσα και όχι ως προορισμός για σκι». 

    Το άρθρο, κατόπιν συνεννόησης με την Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας, προβάλλει επίσης την Αθήνα (μνημεία, Πλάκα κά) καθώς και την εξαίρετη μεσογειακή της κουζίνα, την Αράχωβα, την οποία χαρακτηρίζει ως την «Μύκονο» του χειμώνα και τους Δελφούς, παρουσιάζοντας την τοπική αγορά παραδοσιακών προϊόντων.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!