Άννα! Τί σημαίνει…! Άννα! Τί σημαίνει…!
Το όνομα Άννα που είναι εβραϊκής προέλευσης σημαίνει κυριολεκτικά : χάρις , εύνοια , ευλογία. Στην Αινειάδα, Άννα είναι η αδελφή της Διδούς. Το... Άννα! Τί σημαίνει…!

Το όνομα Άννα που είναι εβραϊκής προέλευσης σημαίνει κυριολεκτικά : χάρις , εύνοια , ευλογία.

Στην Αινειάδα, Άννα είναι η αδελφή της Διδούς. Το όνομα έχει την ιδία σημασία κ’ στα φοινικικά.

Είναι ένα καρκινικό όνομα , μπορεί δηλαδή να διαβαστεί κ’ ανάποδα [όταν το διαβάζουμε το βλέμμα μας , πηγαίνει από αριστερά προς τα δεξιά και μετά από τα δεξιά προς τα αριστερά, όπως δηλαδή θα κινείτο αν παρακολουθούσε έναν κάβουρα (καρκίνο) να προχωρά].

-Το Α ως αρχικό γράμμα (Ο βασικός λίθος του ονόματος)
Η κάτοχος αυτού του ονόματος είναι ένα άτομο που παίρνει πρωτοβουλίες , με ενθουσιασμό , με παρορμητικό , δυναμισμό κι θαρρος.Φθανει στην επιτυχία ανεξάρτητα με τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν στον δρόμο της.
Αρέσκεται στο να είναι ηγέτιδα-αρχηγός παρά να είναι οπαδός. Έχει σκέψη ανεξάρτητη γεγονός που πολλές φορές την οδηγεί σε απροσδόκητες κι ‘’βιαστικες’’..καταστασεις.

Απαραίτητο είναι να αναπτύξει την υπομονή της κι να μάθει να συνεργάζεται με τους γύρω της. Ανταποκρίνεται με έναν ενστικτώδη τρόπο σε κάθε ‘’πρόκληση’’ κι το κάνει με δράση κι έντονο ταμπεραμεντο.Δειχνει πείσμα και ξεροκεφαλιά , τόλμη κι αποφασιστικοτητα.Ξερει τι θέλει αλλά το διεκδικεί με λάθος τρόπο. Χρειάζεται προσοχή διότι έχει εγωιστικές τάσεις κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μοναξιά. Την εκνευρίζει η ..αναμονή και γενικά δεν ..χαλαρώνει εύκολα

Δεν ασχολείται με την γνώμη των άλλων ,τα λέει έξω από τα δόντια και καλό είναι να βάζει κάποιες στιγμές φρένο στις σκέψεις κι τα λόγια της.
Το Α ανήκει στην δυναμική τριάδα , στον Ήλιο κι τον Λέοντα και έχει σαν έμβλημα του το Ξίφος.Μερα του είναι η Κυριακή .Η παύλα αυτού του γράμματος (Α) μπορεί μερικές φορές να θεσει έναν χωρισμό κάλλιστα όμως μπορεί να χρησιμεύει κ’ σαν εξισορροπιστής που πάντα προβλέπει μια αλλαγή δράσης η’ κατοικίας …γενικά καινούργιες δράσεις ,αλλαγή σε υγεία η’ οικονομικά.

Το όνομα έχει 4 γράμματα ,πράγμα που μας δείχνει ότι το άτομο αυτό θα κινηθεί με σταθερότητα , σοβαρότητα , εργατικότητα , ομοιομορφία , μεθοδικότητα αλλά θα πρέπει να προσέχει την μονοτονία , κι την κόπωση-κούραση.

-Ο τελευταίος λίθος- τελευταίο γράμμα του ονόματος.
Μας φανερώνει ποια θα είναι η κατάληξη ,πω ς το άτομο θα δώσει ‘’ζωή στην ζωή του’’. Εδώ συμπτωματικά έχουμε πάλι το γράμμα ‘’Α’’ κι ισχύει ότι γράψαμε παραπάνω. Επιπρόσθετα ερμηνεύουμε κι την αριθμητική αξία του ‘’Α’’ το 1 δλδ .Αρα έχουμε την ολοκλήρωση-κατάληξη του ατόμου με αρχηγικότητα, αυτοδημιουργία, αυτάρκεια , πρωτοτυπία .Προσοχή θέλει στον εγωισμό που οδηγεί σε μοναξιά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

all4mama.gr

error: Content is protected !!