Εργοδότης απέλυσε 900 υπαλλήλους μέσω Zoom: «Αν βρίσκεστε σε αυτήν την βιντεοκλήση, απολύεστε» Εργοδότης απέλυσε 900 υπαλλήλους μέσω Zoom: «Αν βρίσκεστε σε αυτήν την βιντεοκλήση, απολύεστε»
«Δεν σας έχω και πολύ καλά νέα» ακούγεται να λέει ο Βισάλ Γκαργκ, στο ξεκίνημα της βιντεοκλήσης που έκανε την περασμένη Τετάρτη. «Αν βρίσκεστε... Εργοδότης απέλυσε 900 υπαλλήλους μέσω Zoom: «Αν βρίσκεστε σε αυτήν την βιντεοκλήση, απολύεστε»

«Δεν σας έχω και πολύ καλά νέα» ακούγεται να λέει ο Βισάλ Γκαργκ, στο ξεκίνημα της βιντεοκλήσης που έκανε την περασμένη Τετάρτη. «Αν βρίσκεστε σε αυτήν την κλήση, ανήκετε στο άτυχο γκρουπ που απολύεται. Η απασχόλησή σας εδώ διακόπτεται άμεσα» αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεο ο CEO, επικαλούμενος ως αιτία της μαζικής απόλυσης τις αλλαγές στην αγορά, όπως και ζητήματα «αποδοτικότητας» και «παραγωγικότητας».

«Η αγορά έχει αλλάξει… και πρέπει να προσαρμοστούμε για να επιβιώσουμε» εμφανίζεται να λέει ο 43χρονος εξηγώντας την απόφαση που «έλαβε ο ίδιος» και γι’ αυτό θεώρησε σωστό να την ανακοινώσει αυτοπροσώπως στους απολυθέντες είπε.

Ένας από τους εργαζόμενους, βιντεοσκόπησε την ομαδική κλήση και τη δημοσίευσε στα social media, με αποτέλεσμα η στιγμή της απόλυσης να κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας κύμα οργής.

Στο βίντεο ακούγεται μάλιστα ένας εξοργισμένος υπάλληλος να αντιδρά στο άκουσμα της απόλυσης λέγοντάς του f@ck you.

error: Content is protected !!