Εκλογές ΚΙΝΑΛ: τι δίνουν οι στοιχηματικές για το νικητή Εκλογές ΚΙΝΑΛ: τι δίνουν οι στοιχηματικές για το νικητή
Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου θα γίνει γνωστός ο νέος ηγέτης του ΚΙΝΑΛ, με την πραγματοποίηση του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών. Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει... Εκλογές ΚΙΝΑΛ: τι δίνουν οι στοιχηματικές για το νικητή

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου θα γίνει γνωστός ο νέος ηγέτης του ΚΙΝΑΛ, με την πραγματοποίηση του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η διαδικασία και για τις στοιχηματικές εταιρείες, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου, κάτι που φανερώνουν και οι αποδόσεις για τους δύο υποψηφίους.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος σε ψήφους στον α’ γύρο των εκλογών του Κινήματος Αλλαγής θεωρείται ως ο αδιαμφισβήτητος νικητής επί του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ενδεικτικές είναι οι αποδόσεις τόσο στη Stoiximan όσο και στη Novibet. Και στις δύο εταιρείες ο Νίκος Ανδρουλάκης δίνεται με 1,05, την ίδια ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου δίνεται στο 8,50.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει και το όριο που θέτουν οι δύο στοιχηματικές όσον αφορά τα ποσοστά που θα λάβουν οι δύο υποψήφιοι στον β’ γύρο.

Η Stoiximan δίνει απόδοση 1,65 για το ενδεχόμενο ο Νίκος Ανδρουλάκης να συγκεντρώσει πάνω από 61% των ψήφων, ενώ το να συγκεντρώσει ο Γιώργος Παπανδρέου ποσοστό πάνω από 39% δίνεται ως αουτσάιντερ στο 2,15.

Η Novibet, από την πλευρά της, έχει βάλει το Over / Under στο 62%-38%, με την απόδοση στους δύο υποψηφίους να μοιράζεται στο 1,87.

iefimerida.gr

error: Content is protected !!