Άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό παιδιών από 5 έως 11 ετών – Ενημερωτική εκδήλωση του υπουργείου Παιδείας την Τρίτη 14/12 Άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό παιδιών από 5 έως 11 ετών – Ενημερωτική εκδήλωση του υπουργείου Παιδείας την Τρίτη 14/12
Άνοιξε σήμερα, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό παιδιών από 5 έως 11 ετών κατά της COVID-19. Οι εμβολιασμοί αυτής της ηλικιακής... Άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό παιδιών από 5 έως 11 ετών – Ενημερωτική εκδήλωση του υπουργείου Παιδείας την Τρίτη 14/12

Άνοιξε σήμερα, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό παιδιών από 5 έως 11 ετών κατά της COVID-19. Οι εμβολιασμοί αυτής της ηλικιακής ομάδας ξεκινούν την Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

   Εν τω μεταξύ, ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση διοργανώνει το υπουργείο Παιδείας την Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου, στις 17:00, οπότε η ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου θα απαντήσουν σε απορίες γονέων σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών τους. Τα ερωτήματα θα μπορούν να υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους από σήμερα, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου έως τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://forms.gle/5aVjjXPxYVSUUeUr8.

   Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, από το κανάλι του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στο YouTube στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/channel/UCYAzzqiqb2347rjG_dVCtxg και από το λογαριασμό του υπουργείου στο Facebook https://www.facebook.com/MinEduGR.

   Μ.Κ. – ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!