Μια αξιόλογη πρωτοβουλία από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας Μια αξιόλογη πρωτοβουλία από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας
“Εμπνευσμένοι και σεβόμενοι τα 2500 χρόνια από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποφασίσαμε να τιμήσουμε αυτό το ιστορικό γεγονός και... Μια αξιόλογη πρωτοβουλία από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας

“Εμπνευσμένοι και σεβόμενοι τα 2500 χρόνια από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποφασίσαμε να τιμήσουμε αυτό το ιστορικό γεγονός και να αφήσουμε παρακαταθήκη στα παιδιά μας όχι απλά ακόμα μια φωτογράφιση, αλλά ένα ενθύμιο αυτής της μοναδικής επετειακής χρονιάς. Για φόντο επελέγη ο ένδοξος Τύμβος των Σαλαμινομάχων. Είναι η πρώτη και μοναδική φορά που γίνεται αυτό!

Δε θα μπορούσε όμως να παρει μορφή χωρίς την πολύτιμη συμβολή και παραχώρηση της υπέροχης φωτογραφίας του Ιωάννη Αμουριανού και της σελίδας του “Η Σαλαμίνα από ψηλά”.Ο Γιάννης υπήρξε αρωγός σε αυτή μας την προσπάθεια και η ευγένεια και ταπεινοφροσύνη που τον χαρακτηρίζει είναι αξιέπαινη. Ευχόμαστε να αναδεικνύει πάντα μέσα από το φακό του τις ομορφιές του νησιού μας.

Τα επόμενα χρόνια της θητείας του Συλλόγου μας, όλες οι ετήσιες φωτογραφίσεις θα είναι συμβολικές-χαρακτηριστικές με στόχο να περνάνε ένα γενικότερο μήνυμα στα παιδιά μας.”

Με εκτίμηση,
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
1ου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας

error: Content is protected !!