Προχωρά ο Δήμος Σαλαμίνας στην δημιουργία του Ψηφιακού Πάρκου Πολιτισμού Προχωρά ο Δήμος Σαλαμίνας στην δημιουργία του Ψηφιακού Πάρκου Πολιτισμού
Σαλαμίνα, 10.12.2021 Με σχέδιο, αποφασιστικότητα και με την στήριξη του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη προχωράμε σε ένα μεγάλο έργο, αυτό  της δημιουργίας Ψηφιακού... Προχωρά ο Δήμος Σαλαμίνας στην δημιουργία του Ψηφιακού Πάρκου Πολιτισμού

Σαλαμίνα, 10.12.2021

Με σχέδιο, αποφασιστικότητα και με την στήριξη του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη προχωράμε σε ένα μεγάλο έργο, αυτό  της δημιουργίας Ψηφιακού Πάρκου Πολιτισμού στο Δήμου μας με χρήση σύγχρονων τεχνολογιών εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας.

Το έργο εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» και έχει προϋπολογισμό 920.000€.

Συγκεκριμένα, το πάρκο θα αναδεικνύει την ιστορία, τα αξιοθέατα και τα πολιτιστικά στοιχεία του νησιού μας. Με τη χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών προωθούμε και εντάσσουμε το νησί μας σε ένα πλαίσιο ψηφιακού μετασχηματισμού και πρωτοποριακού προγραμματισμού.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη για την στήριξη του στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε το νησί μας. Με το εμβληματικό αυτό έργο η Σαλαμίνα αναδεικνύει την σπουδαία ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της με τον πλέον σύγχρονο τρόπο».

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!