Λύνεται το χρόνιο πρόβλημα σχετικά με την προμήθεια των εισιτηρίων από τα ΚΤΕΛ Σαλαμίνας Λύνεται το χρόνιο πρόβλημα σχετικά με την προμήθεια των εισιτηρίων από τα ΚΤΕΛ Σαλαμίνας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 09/12/2021 Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό πως από τις 10/12/2021 λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα σχετικά με την προμήθεια των εισιτηρίων. Πλέον θα δίνεται... Λύνεται το χρόνιο πρόβλημα σχετικά με την προμήθεια των εισιτηρίων από τα ΚΤΕΛ Σαλαμίνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

09/12/2021

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό πως από τις 10/12/2021 λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα σχετικά με την προμήθεια των εισιτηρίων. Πλέον θα δίνεται η δυνατότητα να προμηθεύονται οι επιβάτες εισιτήρια και μέσα από το λεωφορείο από τον οδηγό!

Κανονικά θα συνεχίσουν να εκδίδονται εισιτήρια, τόσο από το εκδοτήριό μας στα Παλούκια όσο και από τα περίπτερα στις κανονικές τιμές τους. Ενώ όσοι θα προμηθεύονται εισιτήριο εντός του λεωφορείου από τον οδηγό η τιμή θα είναι αυξημένη κατά 10 λεπτά, ποσό το οποίο είναι συμβολικό προκειμένου να μην γίνεται καταστρατήγηση και προκύπτουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια. Επίσης εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος θα τεθεί σε εφαρμογή το ηλεκτρονικό εισιτήριο, οπότε θα έχουν πλέον τη δυνατότητα οι επιβάτες να κάνουν χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και νατό επαναφορτίζουν ακόμη και ηλεκτρονικά.

Υπενθυμίζουμε:

Το κόστος της μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών είναι 50€.

Το κόστος της μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών για Φοιτητές, Μαθητές, Πολύτεκνους είναι στα 30€.

Για τις γραμμές Παλούκια – Αιάντειο, Παλούκια – Κακή Βίγλα, Παλούκια Περιστέρια, τα νέα μειωμένα κόμιστρα θα ισχύουν από Παλούκια έως στάση Γήπεδο.

Για τις γραμμές Παλούκια – Φανερωμένη, Παλούκια Βασιλικά, τα νέα μειωμένα κόμιστρα θα ισχύουν από Παλούκια έως στάση 3ο δημοτικό.

Για τη γραμμή Παλούκια – Αγιος Νικόλαος, τα νέα μειωμένα κόμιστρα θα ισχύουν από Παλούκια έως τη στάση Ιο Δημοτικό.

Για τη γραμμή Παλούκια – Αμπελάκια – Σελήνια, τα νέα μειωμένα κόμιστρα θα ισχύουν από Παλούκια έως στάση Ηλεκτρική.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Κ.Τ.Ε.Λ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Α.Ε.

error: Content is protected !!