Ευχαριστούμε κε Δήμαρχε, ευχαριστούμε κε Μαρκόπουλε… Ευχαριστούμε κε Δήμαρχε, ευχαριστούμε κε Μαρκόπουλε…
…για τη σκληρή και περήφανη διαπραγμάτευση με την οποία πετύχατε το ακατόρθωτο. Καταφέρατε να νοικιάσουμε 35 στρέμματα εκ των οποίων τα 19 είναι υδροβιότοπος... Ευχαριστούμε κε Δήμαρχε, ευχαριστούμε κε Μαρκόπουλε…

για τη σκληρή και περήφανη διαπραγμάτευση με την οποία πετύχατε το ακατόρθωτο.

Καταφέρατε να νοικιάσουμε 35 στρέμματα εκ των οποίων τα 19 είναι υδροβιότοπος που δεν επιτρέπεται να μας παραχωρηθούν και στα υπόλοιπα ελάχιστες παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν.

Καταφέρατε να πληρώνουμε για ένα εγκαταλελειμμένο χωράφι, μεγαλύτερο ενοίκιο από αυτό που πληρώνει μία βαριά βιομηχανία με τεράστιες εγκαταστάσεις και σαφώς μεγαλύτερο ωφέλιμο χώρο. (ναυπηγεία Κυνόσουρας).

Καταφέρατε κύριε Δήμαρχε χωρίς καμία μελέτη να βγάλετε συμπέρασμα ότι θα βρούμε χρήματα για αξιοποίηση του χωραφιού.

Βγάλατε συμπέρασμα ότι οι Σαλαμίνιοι είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν εισιτήριο (για να δουν τι?) και ότι από τις εισπράξεις!! θα πληρώνεται η συντήρηση του πάρκου, το προσωπικό, το χαράτσι των 40.000 ευρώ στην ΕΤΑΔ, και θα μένει και κάτι για Δήμο.

Είσαστε υποψήφιος για Νόμπελ Οικονομίας!!!

Καταφέρατε τέλος κύριε Δήμαρχε, επιδιδόμενος στο αγαπημένο σας σπορ, τη μυστική διπλωματία, να συμφωνήσετε σε μία επαχθέστατη συμφωνία, την φέρατε “εν χορδαίς και οργάνοις” αδιαφορώντας ότι διαφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία και αγνοήσατε το γεγονός ότι κανείς, ποτέ στο παρελθόν δεν σκέφθηκε να την υπογράψει.

Ευχαριστούμε κύριε Δήμαρχε, ευχαριστούμε κύριε Μαρκόπουλε.

Κάτι βρωμάει βατοπέδι και βοσκοτόπια Καλογρίτσα!!

Στη φωτο ο υδρότοπος 19 στρ. ο οποίος δεν μπορεί να παραχωρηθεί λόγω του χαρακτηρισμού του.

Γ. Κοκκινίδης

error: Content is protected !!